Αιγόκερε: Βάδισε σταθερά προς την επιτυχία! - Ιχθύ: Εκμεταλλεύσου έξυπνα την κάθε ευκαιρία! - Ταύρε: Ξεκουράσου και απόλαυσε τώρα την ευτυχία!

Τα άστρα "μιλάνε" και σήμερα...και λένε πολλά!

Αιγόκερε: Βάδισε σταθερά προς την επιτυχία! - Ιχθύ: Εκμεταλλεύσου έξυπνα την κάθε ευκαιρία! - Ταύρε: Ξεκουράσου και απόλαυσε τώρα την ευτυχία!

Τα άστρα "μιλάνε" και σήμερα...και λένε πολλά!


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, ό,τι κι αν κάνεις αυτή την περίοδο, θα πετύχει. Οι πλανήτες συνωμοτούν, για να σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Ξαφνικά θα σου έρθουν από το πουθενά μερικές απαντήσεις σε παλιά ζητήματα που σε απασχολούσαν και από καταστάσεις, που ήταν προβληματικές. Είναι η ιδανική στιγμή για να λάβεις έξυπνα μέτρα και να θωρακίσεις τον εαυτό σου.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, κοίτα να φροντίσεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί στο τέλος, με τέτοιους εξαντλητικούς ρυθμούς που δουλεύεις, θα εξαντληθείς. Έχουν συσσωρευτεί τόσες πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να τις τακτοποιήσεις άμεσα. Από την άλλη, θα έχεις και πάρα πολλές ευκαιρίες! Αρκεί να τις αρπάξεις και θα δεις το μέλλον σου να πηγαίνει πολύ καλά. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη, το ίδιο και οι ιδέες που θα έχεις σήμερα.

Δίδυμοι

Θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε. Άλλωστε, ανήκεις στα άτομα που ξέρουν πάντα ποιο είναι το σωστό για τον εαυτό τους, αλλά και για τους άλλους. Άριστες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου, γι’ αυτό φρόντισε να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, την κατάλληλη στιγμή.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τη συμπεριφορά σου και θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στο πώς θα βελτιωθεί. Θα εδραιώσεις κάποιες σημαντικές επαφές ή σχέσεις, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η δραστηριότητά σου θα τραβάει την προσοχή των άλλων και κάποιοι από αυτούς θα σε ευνοήσουν.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, πρέπει να κινηθείς προς κάθε κατεύθυνση και να μην υποχωρήσεις σε τίποτα. Ο δυναμισμός σου θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και με την αποφασιστικότητά σου, θα ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Το βράδυ, φρόντισε να κάνεις ένα μικρό απολογισμό της ημέρας και μην ξεχάσεις να πεις ένα μπράβο στον εαυτό σου, για όλα αυτά που κατάφερες.

Παρθένος

Η επιτυχία είναι δική σου σήμερα, φίλε Παρθένε! Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την όψη της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Κρόνο, όλα θα πάνε καλά, αρκεί να ξέρεις να χειριστείς τις καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάς ότι σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται αρκετός προγραμματισμός και μεθοδικότητα.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να κάνεις και ο εκνευρισμός για κάποιες υποθέσεις σου που επανειλημμένα συναντούν εμπόδια στην ολοκλήρωση τους, πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα και τη θέση τους να πάρουν η υπομονή, ο προγραμματισμός και η ψυχραιμία. Κινήσου μεθοδικά και έξυπνα και θα δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να διακόψουν την πορεία σου προς την κορυφή, αλλά δυστυχώς για αυτούς, θα μείνουν με την χαρά. Μέσω διαφόρων δοκιμασιών, θα προσπαθήσουν να σε εμποδίσουν και να σε καθυστερήσουν από την επίτευξη των στόχων σου. Εσύ θα πρέπει να εμπιστευτείς τις δυνάμεις σου και να προτάξεις τα θέλω σου, ώστε να τα καταφέρεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις που σε απασχολούν. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι πολύ μετρημένες και μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις που δεν σε αφορούν, γιατί μόνο μπλεξίματα θα σου φέρουν. Σχεδίασε μεθοδικά το πρόγραμμά σου κι άρχισε να υλοποιείς τους στόχους σου, που θα σου φέρουν πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η συμβουλή των άστρων για σήμερα είναι να είσαι πολύ ψύχραιμος σε ό,τι ανεπιθύμητο κι αν προκύψει. Δεν πρέπει να εκνευριστείς με τίποτα, γιατί θα γίνουν λάθος κινήσεις. Έχεις πολύ γερές βάσεις και κάποια προσωρινά μικροπροβλήματα δεν μπορούν να ανακόψουν την πορεία της επιτυχίας σου, αρκεί να κάνεις υπομονή και να επιμένεις στο δρόμο που έχεις χαράξει.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ξεκινάει μια νέα περίοδος στη ζωή σου και παρουσιάζονται νέες εξελίξεις και ευκαιρίες στις υποθέσεις που σε απασχολούν. Έχεις πολλές δυνατότητες, που θα πρέπει κάποια στιγμή να τις αξιοποιήσεις, για να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Το βράδυ μην αρνηθείς ενδεχόμενες προσκλήσεις για να περάσεις όμορφα.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η αστάθεια και η ασάφεια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας για εσένα. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και ταυτόχρονα να φυλαχτείς, γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποιες κρυμμένες παγίδες, που δεν τις έχεις προσέξει. Με τον προγραμματισμό και την ευστροφία σου, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου πολύ εύκολα.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα