Κριός

Αγαπητέ Κριέ, λίγο περίεργη είναι η σημερινή Παρασκευή για το ζώδιό σου. Από τη μία έχεις μια δυναμική στάση, που σε οδηγεί σε δραστικές κινήσεις για να βγεις από διάφορα αδιέξοδα που σε ταλαιπωρούν. Απ’ την άλλη, όμως, τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους.

Ταύρος

Σήμερα, φίλε Ταύρε, θα δεις να συμβαίνουν αρκετές αλλαγές και οι εξελίξεις θα σε προλαβαίνουν σε διάφορα επίπεδα. Φρόντισε να είσαι όσο προετοιμασμένος γίνεται και κυρίως να μην χάσεις την ψυχραιμία σου από την ταχύτητα των γεγονότων. Μεγάλη προσοχή στις οικογενειακές σου σχέσεις, γιατί εκεί υπάρχουν κάποιες λεπτές ισορροπίες που κινδυνεύουν.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δεις λίγο διαφορετικά τις καταστάσεις που σε απασχολούν και να νιώσεις πιο αισιόδοξος για την έκβασή τους. Αυτό που πρέπει να πάρεις απόφαση, είναι πως δεν μπορείς να αφήνεις τα προβλήματα σου να μεγαλώνουν, αλλά πρέπει άμεσα να τα αντιμετωπίσεις, γιατί μετά θα πελαγώσεις. Πάντως η σημερινή σου στάση, θα σε βοηθήσει να οδηγηθείς στις καλύτερες λύσεις.

Καρκίνος

Για εσένα που είσαι Καρκίνος, η σημερινή Παρασκευή φέρνει μοναδικές ευκαιρίες, που δεν πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν αναξιοποίητες. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις, είναι να σκεφτείς σοβαρά τι είναι αυτό που θέλεις από τη ζωή σου. Αν χρειάζεται να κάνεις κάποιες δραστικές αλλαγές για να το πετύχεις, μη διστάσεις. Η τύχη σε ευνοεί ιδιαίτερα!

Λέων

Αν είσαι Λέων, σήμερα θα νιώθεις πως τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σου και μπορείς να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Μόνο προσοχή στις βιαστικές κινήσεις, που θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από τη σειρά σου. Επίσης, καλό είναι να περιορίσεις την ευαίσθητη πλευρά σου, γιατί θα σε κρατήσει πίσω στους στόχους σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η σημερινή Παρασκευή για εσένα, καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Θα μπορέσεις να διευθετήσεις πολλά ζητήματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις και να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με τα δικά σου άτομα.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, οι επιλογές που κάνεις έχουν και τις επιπτώσεις τους. Φρόντισε λοιπόν σήμερα, που το πλανητικό σκηνικό της μέρας είναι παράξενο, να μείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου. Επίσης, αξιοποίησε σωστά και τον χρόνο και τους ανθρώπους γύρω σου. Δεν είναι δίκαιο κάποιοι να σε ταλαιπωρούν ψυχικά και όσο πιο σύντομα το καταλάβεις τόσο το καλύτερο.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Παρασκευή ευνοεί τη δυναμικότητα και την ενεργητικότητά σου και με λίγη καλή διάθεση, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε ταλαιπωρούν με τη στασιμότητά τους εδώ και καιρό. Προσοχή όμως στο άγχος, γιατί δεν αποτελεί καλό σύμβουλο και σε οδηγεί σε λανθασμένες κινήσεις. Μέσα σε όλα αυτά που έχεις να κάνεις, βρες και λίγο χρόνο για ξεκούραση. Το χρειάζεσαι απαραιτήτως!

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να αξιοποιήσεις τις διάφορες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, για να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος, που σου δημιουργούν έντονο άγχος. Θα μπορέσεις να δώσεις οριστικές λύσεις, αρκεί να μην υποκύψεις στον πειρασμό των αναβολών, όπως συνήθως… Άλλωστε σύντομα, νέα θέματα θα προκύψουν και θα πρέπει να είσαι απαλλαγμένος από το παρελθόν.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά πιεστικό για εσένα και τα σημάδια της κούρασης είναι πλέον έντονα επάνω σου. Καιρός να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, ξεκινώντας από την εμφάνιση και καταλήγοντας στην υγεία σου. Γενικά, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις τη ζωή σου σε μια σειρά και να αλλάξεις ό,τι σε χαλάει.

Υδροχόος

Αν είσαι Υδροχόος, η σημερινή μέρα θέλει την προσοχή σου, γιατί μπορεί να προκύψουν προβλήματα εκεί που δεν το περιμένεις. Μην αγχωθείς, γιατί ο πανικός θα σε αποσυντονίσει και μόνο χειρότερα θα τα κάνεις. Αντίθετα, αν βάλεις μπροστά τη λογική σου, θα βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, σε χαρακτηρίζει μια θετική διάθεση, που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όποιο εμπόδιο εμφανιστεί μπροστά σου. Ακόμα και σε κάποια ζητήματα που σε έχουν απογοητεύσει και τα είχες αφήσει, σήμερα θα μπορέσεις να δώσεις οριστικές λύσεις. Ό,τι κι αν γίνει, μην αφήσεις τίποτα να ανακόψει τη δυναμική σου πορεία.