Απόψε στις 8:00 (ώρα Ελλάδας) η Apple θα διαθέσει επίσημα το iOS 8 για iPhone και iPad, το οποίο «φέρνει» διάφορες βελτιώσεις και αλλαγές στις Apple συσκευές μας.

Το iOS 8 θα είναι συμβατό με τις εξής συσκευές: iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPod touch 5ης γενιάς, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad mini, iPad mini 2.

Καλό είναι να μην προσπαθήσετε να κάνετε την εγκατάσταση του iOS 8 ακριβώς στις 8, οπότε και θα ξεκινήσει η διάθεση, αλλά μερικές ώρες μετά, αφού οι servers της Apple αναμένεται να «γονατίσουν» και η διαδικασία της αναβάθμισης να καθυστερήσει αρκετά.

Προτού ξεκινήσετε την διαδικασία λήψης και εγκατάστασης του iOS στο iPhone ή το iPad σας, καλό είναι να προσέξετε κάποια πράγματα και συγκεκριμένα να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα, ώστε να μην έχετε τυχόν απώλεια των δεδομένων σας (φωτογραφίες, βίντεο, επαφές, εφαρμογές κλπ):

Κρατήστε αντίγραφο των φωτογραφιών σας

Αν είστε από αυτούς που χρησιμοποιούν το iPhone τους για τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο, μιας και το κινητό είναι η συσκευή που έχουμε πάνω μας τις περισσότερες ώρες της ημέρας, σίγουρα δεν θέλετε να «χάσετε» το υλικό αυτό αν κάτι πάει «στραβά» κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης του λειτουργικού της συσκευής.

Καλό είναι, λοιπόν, να αντιγράψετε στον υπολογιστή σας το φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο που έχετε αποθηκευμένα στο iPhone. Συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή, επιλέξτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θέλετε και κάντε copy-paste (αντιγραφή – επικόλληση) αυτών στον υπολογιστή.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Newpost.