Ένας γάλλος Γαργαντούας, ένας Φάλσταφ, ένας Λούκουλος των απολαύσεων. Μεγάλο, πληθωρικός, απρόβλεπτος έως παράλογος και συχνά ενοχλητικός. Μόνιμος κάτοικος Ρωσίας πια, ο Γάλλος σταρ, που γύρισε λογω υψηλής φορολογίας την πλάτη στα Παρίσια, περιγράφει τις συνήθειες του στο αλκοόλ κάθε μέρα και η παραδοχή κάνει τον γύρο του κόσμου.

«Η μέρα μου ξεκινά με σαμπάνια ή κόκκινο κρασί, λίγο πριν τις 10 το πρωί», λέει, «έπειτα πίνω ξανά σαμπάνια. Mετά επιλέγω λικέρ, περίπου μισό μπουκάλι. Στη συνέχεια τρώω το φαγητό μου, συνοδευόμενο από δυο μπουκάλια κρασί. Το απόγευμα, επιλέγω σαμπάνια, μπύρα και λίγο ακόμα λικέρ κατά τις 17:00, για να τελειώσω το μπουκάλι που ξεκίνησα το πρωί. Αργότερα, προτιμώ να πιώ βότκα ή ουίσκι», λέει στη Daily Mirror.

Όμως, μην ανησυχείτε καλοί μου φίλοι, διότι ο Ντεπαρντιε αφού ήπιε και κάνα ποτηράκι λέει πως «ποτέ δεν γίνομαι λιώμα. Απλά φτιάχνομαι. Το μόνο που χρειάζομαι για να συνέλθω, είναι ένας δεκάλεπτος υπνάκος, λίγο ροζέ κρασάκι με το που ξυπνήσω, και νιώθω φρέσκος σαν μαργαρίτα!». Ε! Για να θεώρει αυτός ο ευμεγέθης ηθοποιός, τον εαυτό του μαργαρίτα, φανταστείτε πόσο μεθυσμένος είναι, διαρκώς.