10 πράγματα που δεν ξέρεις για το πέος (σου)

Διάβασε για να γίνεις καλύτερος εραστής…

10 πράγματα που δεν ξέρεις για το πέος (σου)

Διάβασε για να γίνεις καλύτερος εραστής…


Το θέμα είναι πως θα ικανοποιείς πάντα την ερωτική σου παρτενέρ. Και στη συνέχεια τον εαυτό σου. Έχοντας στο νου αυτόν τον κανόνα του «μεγάλου εραστή», διάβασε 10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το «όπλο» σου.

1. Το κάπνισμα «κονταίνει»… όχι μόνο τη ζωή

Ένα εκατοστό, περίπου, χάνει το πέος του καπνιστή. Και αυτό έχει να κάνει με τη μη καλή ροή του αίματος. Κατάλαβες…

 

2. Τα εγκαύματα δεν φέρνουν το τέλος του κόσμου

Οι πλαστικοί χειρουργοί μπορούν πλέον να αναπτύξουν νέο δέρμα στα θύματα των εγκαυμάτων, χρησιμοποιώντας το κομμένο πετσάκι των βρεφών.

 

3. Όταν ο  αδένας του προστάτη διευρύνεται…

…τότε μπορεί να προκαλέσει είτε στυτική δυσλειτουργία, είτε πρόωρη εκσπερμάτιση. Αν αντιμετωπίζετε κάτι από τα δύο, επισκεφθείτε τον γιατρό σας.

 

4. Τυχερές γυναίκες

Η μέση διάρκεια ανδρικού οργασμού διαρκεί 6 δευτερόλεπτα. Στις γυναίκες ο μέσος όρος αυτός εκτινάσσεται στα 23 δευτερόλεπτα. Άρα, τέσσερις οργασμοί είναι ένας δικός τους.

 

5. Η… αυτοϊκανοποίηση

Μόνο ένας άνδρας στους 400 διαθέτει την ελαστικότητα για να ικανοποιήσει ερωτικά, με το στόμα τον εαυτό του. Υπολογίζεται, όμως, πως και οι 400 κάποια στιγμή, επιχείρησαν να το κάνουν!

 

6. Τα είδη του πέους

Υπάρχουν δύο τύποι πέους. Ο ένας τύπος, είναι αυτός που διαστέλλεται και μακραίνει κατά τη στύση (ένας καλλιεργητής). Ο άλλος, δείχνει μεγάλος συνεχώς, αλλά δεν γίνεται κατά πολύ μεγαλύτερος μετά την επίτευξη της στύσης.

 

7. Πόσο κρατάει η σεξουαλική επαφή

Γερμανοί ερευνητές λένε ότι η μέση επαφή διαρκεί 2 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα, όμως οι γυναίκες την αντιλαμβάνονται ως διαρκή 5 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα. 

 

8. Το πιο χρησιμοποιημένο πέος…

…ανήκει στον Βασιλιά  Fatefehi της Tonga, που λέγεται πως ξεπαρθένιασε 37.800 γυναίκες μεταξύ των ετών 1770 και 1784, πράγμα που σημαίνει πως έκανε σεξ με επτά παρθένες την ημέρα. Δυστυχώς, δεν κυκλοφορούν αφίσες του.

 

9. Ποιος είναι ο πιο όμορφος…

Ισπανοί ερευνητές έδειξαν φωτογραφίες ανδρών που είχαν δυνατή, μέτρια και κακή ποιότητα σπέρματος. Τις ζήτησαν να επιλέξουν τους πιο όμορφους. Η πιο συχνή επιλογή τους ήταν σε εκείνους που διέθεταν υψηλής ποιότητα σπέρμα.

 

10. Το μεγέθος μετράει;

Ναι, φυσικά και το μέγεθος είναι που μετράει. Όσο μακρύτερο είναι το πέος, τόσο καλύτερη «μετατόπιση σπέρματος» επιτυγχάνεται κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτό δείχνει έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτειακό Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα