Ανέβασε πίεση ο Παναθηναϊκός...

Τα χειρότερα λένε για τον Τριτσώνη οι πράσινοι, μετά την ήττα στη Μυτιλήνη.

Ανέβασε πίεση ο Παναθηναϊκός...

Τα χειρότερα λένε για τον Τριτσώνη οι πράσινοι, μετά την ήττα στη Μυτιλήνη.


Έξαλλοι με τον Σταύρο Τριτσώνη είναι στον Παναθηναϊκό, ειδικά για τη φάση του 8ου λεπτού, αλλά και για τα «θέατρα» των παικτών της Καλλονής, τα οποία «ανέχθηκε ο διαιτητής».

«Αν δεχτείς το γκολ, ιδίως εκτός έδρας και με τέτοιες ομάδες, είδατε τι συνέβη. Πέφτανε κάτω, έκαναν όλο καθυστερήσεις, θέατρο για χτύπημα... Νομίζω πως όλα αυτά πρέπει να αλλάξουν», είπε ο Τάσος Λαγός και πρόσθεσε: «Ολο λέμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο και κάθε χρόνο γίνονται και χειρότερα. Δεν γίνεται να πέφτουν όλη την ώρα κάτω, να κάνουν καθυστερήσεις, να κάνουν θέατρο και ο διαιτητής να κάθεται έτσι και να μην κάνει τίποτα. Ας τους βγάζει κάρτα και ας είναι δεύτερη.

Δεν το κατάλαβα. Δηλαδή όταν εμείς κερδίζουμε και είμαστε στη Λεωφόρο ή όπου αλλού και αν είμαστε, θα κάνουμε αυτά τα πράγματα; Θα καθίσουμε να κάνουμε καθυστέρηση; Ας μας βγάλει κάρτα και εμάς ο διαιτητής. Οι πιο πολλοί παίκτες σήμερα είχαν κάρτα, έκαναν καθυστέρηση και ο διαιτητής δεν έβγαζε δεύτερη κίτρινη. Τι να πω...», είπε οργισμένος ο παίκτης στην κάμερα της NOVA.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα