Έξαλλοι με τον Σταύρο Τριτσώνη είναι στον Παναθηναϊκό, ειδικά για τη φάση του 8ου λεπτού, αλλά και για τα «θέατρα» των παικτών της Καλλονής, τα οποία «ανέχθηκε ο διαιτητής».

«Αν δεχτείς το γκολ, ιδίως εκτός έδρας και με τέτοιες ομάδες, είδατε τι συνέβη. Πέφτανε κάτω, έκαναν όλο καθυστερήσεις, θέατρο για χτύπημα… Νομίζω πως όλα αυτά πρέπει να αλλάξουν», είπε ο Τάσος Λαγός και πρόσθεσε: «Ολο λέμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο και κάθε χρόνο γίνονται και χειρότερα. Δεν γίνεται να πέφτουν όλη την ώρα κάτω, να κάνουν καθυστερήσεις, να κάνουν θέατρο και ο διαιτητής να κάθεται έτσι και να μην κάνει τίποτα. Ας τους βγάζει κάρτα και ας είναι δεύτερη.

Δεν το κατάλαβα. Δηλαδή όταν εμείς κερδίζουμε και είμαστε στη Λεωφόρο ή όπου αλλού και αν είμαστε, θα κάνουμε αυτά τα πράγματα; Θα καθίσουμε να κάνουμε καθυστέρηση; Ας μας βγάλει κάρτα και εμάς ο διαιτητής. Οι πιο πολλοί παίκτες σήμερα είχαν κάρτα, έκαναν καθυστέρηση και ο διαιτητής δεν έβγαζε δεύτερη κίτρινη. Τι να πω…», είπε οργισμένος ο παίκτης στην κάμερα της NOVA.