Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Άλαν Πουλίδο, ο Μεξικάνος την απόφαση Ομοσπονδίας και CAS, ενώ η Τίγκρες συνεχίζει απτόητη το βιολί της.

Νέες δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι ερυθρόλευκοι θα μπορέσουν -επιτέλους- να υπολογίσουν τον 23χρονο σέντερ φορ, αν τελικά έρθει, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, με δεδομένο ότι δεν θα έχουμε χειροπιαστά στοιχεία για αυτή την υπόθεση νωρίτερα από 4-6 εβδομάδες.

«Παρουσιάσαμε στην ομοσπονδία 33 έγγραφα που αποδεικνύουν πως έχουμε δίκιο, ενώ από την πλευρά του Άλαν δεν υπάρχει κάποια απόδειξη σε όσα ισχυρίζεται. Κανονικά η ομοσπονδία χρειάζεται τέσσερις με έξι εβδομάδες προτού λάβει οριστική απόφαση. Ο Άλαν επέλεξε να μην ακολουθήσει το μονοπάτι της επιτυχία αν και είμαι βέβαιος πως αν ξεκινούσε μαζί μας στη σεζόν θα ήταν μέλος της εθνικής Μεξικό», ανέφερε ο πρόεδρος της Τίγκρες.

Για να προσθέσει: «Υπάρχει χρόνος για να δεχθεί να επιστρέψει και να διορθώσει το λάθος του. Έχουμε την διάθεση να κουβεντιάσουμε μαζί του και να λάβουμε αποφάσεις που θα ικανοποιούν και τις δύο πλευρές. Θέλω να παίξει και να δείξει στον κόσμο τις δυνατότητες του. Να μην χαθεί».