Οι αστροπροβλέψεις της Τρίτης 12/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται σήμερα όπως εσείς τα έχετε σκεφτεί και θέλετε, αλλά μην το βάζετε κάτω συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο και να είστε σίγουροι ότι η επιτυχία έρχεται γρήγορα. Άλλωστε ο επιμένων νικά. Προβλήματα που είχατε  στο παρελθόν σας κρατούν πίσω και όπως είναι φυσικό αυτό σας δημιουργεί εκνευρισμό. 
 

ΤΑΥΡΟΣ

Εργαστείτε σκληρά και μη χάνετε την ψυχραιμία σας από τυχόν επιθέσεις συναδέλφων ή συνεργατών. Οι υλιστικές σας διαθέσεις έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη συμπεριφορά σας προς τους άλλους αλλά δεν γίνετε αλλιώς  όσο καιρό λειτουργούσατε διαφορετικά  και σκεφτόσαστε το καλό των άλλων και όχι το δικό σας χάνατε συνεχώς.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συζητήστε τα προβλήματα που σας απασχολούν με άτομα που εκτιμάτε και εμπιστεύεστε. Η ψυχολογία και η σωματική σας κατάσταση βελτιώνεται μέρα με την μέρα και εσείς νιώθετε πάρα πολύ καλά. Οι εξελίξεις που θα υπάρξουν στην καριέρα σας, μεγαλώνουν το εισόδημά σας και βοηθούν στην εξόφληση των οικονομικών υποχρεώσεων που εκκρεμούσαν εδώ και πολύ καιρό και παίρνετε μία μεγάλη ανάσα. 
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σχεδιάζετε μία ανανέωση και αναδιοργάνωση στον επαγγελματικό τομέα αλλά θα πρέπει να  κρατήστε όμως τα σχέδια σας κρυφά απ’ όλους για λίγο ακόμα. Έχετε ανάγκη να ξεδώσετε κάπου, αλλά θα πρέπει να μην παρασυρθείτε από τις επιθυμίες σας και κάνετε παραπανίσια έξοδα. Τα άστρα είναι με το μέρος σας και θα σας βοηθήσουν να κάνετε αλλαγές που θα σας κάνουν να χαρείτε. 
 

ΛΕΩΝ

Η οργανοτικότητά σας και η καλή σας διάθεση είναι οι σύμμαχοι σας στον δρόμο προς την εκπλήρωση των στόχων σας και την μεγάλη επιτυχία. Είναι αλήθεια πως είναι δύσκολο να αντισταθείτε σε κάποιους πειρασμούς, αλλά πρέπει για το καλό σας και για το καλό της σχέσης σας. Η αναγνώριση και η στήριξη από την οικογένεια σας έρχεται μετά από πολύ καιρό.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να θυμάστε πως σε αρκετές περιπτώσεις αν κάνετε κάτι καλό, θα σας επιστραφεί στο μέλλον. Αλλάξτε άμεσα τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς γιατί οι κτητικές σας τάσεις θα σας προκαλέσουν προβλήματα μέσα στις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας. Προσοχή επίσης σήμερα στην εργασία σας καθώς θα υπάρχουν εντάσεις.
 

ΖΥΓΟΣ

Καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε συζητήσεις ή αντιπαραθέσεις και ασυμφωνίες με συναδέλφους ή συναδέλφους ή συνεργάτες γιατί δεν είναι διόλου απίθανο να παρασυρθείτε από το πάθος σας και να πείτε σκληρά λόγια για τα οποία θα μετανιώσετε αργότερα αλλά θα είναι αργά για να διορθώσετε.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μεγάλος αναβρασμός θα επικρατεί σήμερα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και στην εργασία σας με πολλές αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες Προσπαθήστε να βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας για να γίνετε πιο κατανοητοί. Μία απρόσμενη αλλαγή θα σας βάλει σε σκέψη για το μέλλον της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοούνται σήμερα τα θέματα εργασίας και οι νέες επαγγελματικές συνεργασίες η συμφωνίες. Οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες σας, σας αγχώνουν περισσότερο με αποτέλεσμα να μελαγχολείτε. Το χιούμορ σας θα σας βοηθήσει να κάνετε νέες και επιτυχημένες γνωριμίες. Η επανεξέταση σχέσεων ή κάποιας συνεργασίας στον επαγγελματικό χώρο έρχεται ξανά στη επιφάνεια. 
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα είστε πιο δραστήριοι και θα ασχοληθείτε  με τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Οι συνεχιζόμενες εντάσεις εντός του σπιτιού σας έχουν φέρει στα όριά σας για το καλό όλων σας προσπαθήστε να ηρεμήσετε και μην φτάνετε στα άκρα γιατί η οικογένειά είναι δίπλα σας και σας βοηθάει.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε τη στήριξη των δικών σας ανθρώπων σήμερα, όποια απόφαση και να πάρετε για το μέλλον σας. Ζητήστε τη βοήθεια των φίλων σας για να απαλλαχτείτε από τα δυσάρεστα συναισθήματά σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να πάρετε μεγάλα οικονομικά η επαγγελματικά ρίσκα και κρατήστε χαμηλό προφίλ σήμερα. 
 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα χρειαστεί να τροποποιήσετε κάποια από τα επαγγελματικά σας  σχέδια ή τα ραντεβού εξαιτίας μερικών δυσκολιών που θα προκύψουν ξαφνικά. Σας έρχεται μία ξαφνική επαγγελματική πρόταση που θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα βρείτε τις ισορροπίες σας.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr