Ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της σεζόν για τον Ολυμπιακό, είναι ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο “πιστολέρο” επέστρεψε, δανεικός από τη Φούλαμ, αλλά ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά του. Λίγο ο τραυματισμός, λίγο η “κάτω βόλτα” στην αγγλική περιπέτεια από τον Γενάρη μέχρι το καλοκαίρι, λίγο η υποτροπή, δεν θέλει και πολύ.

Ο “Μήτρος” είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τον Ολυμπιακό και για έναν ακόμα λόγο.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν απέκτησαν σούπερ όνομα, όπως συνηθίζουν σχεδόν κάθε καλοκαίρι, και περίμεναν μέχρι τέλους να δουν που θα “κάτσει” η Φούλαμ στις απαιτήσεις της. Η αλήθεια είναι ότι στον Πειραιά χειρίστηκαν με επιτυχία το ζήτημα. Και πήραν αυτό που ήθελαν, σε πρώτη φάση τουλάχιστον.

Τώρα, ο Μίτσελ πρέπει να τον επαναφέρει. Με απανωτές ψυχολογικές “ενέσεις” και έμπρακτη εμπιστοσύνη. Που σημαίνει ότι στο ματς με τον ΟΦΗ θα του δώσει, όπως όλα δείχνουν, φανέλα βασικού για να πάρει τα πάνω του ο 27χρονος επιθετικός.

Ο Ισπανός ασχολείται πολύ με αυτό το ζήτημα. Οι “καθαροί” φορ του είναι μετρημένοι. Ο ένας, ο Πουλίδο, ακόμα έρχεται, ο Μπενίτες δεν έχει “μπει” και μένει ο Διαμαντάκος.

Ο 50χρονος τεχνικός ψάχνει να βρει ένα σχήμα “επάνω” στον Μήτρογλου, ένα σχήμα που θα τον βοηθήσει και θα τον στηρίξει ώστε να αρχίσει πάλι να πυροβολεί. Το έχει ανάγκη τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα.