Δίδυμε, ήρθε η μέρα της ανταμοιβής! - Υδροχόε, μην δίνεις σημασία στα κουτσομπολιά - Σκορπιέ, κάνε ό,τι σου καρφωθεί στο μυαλό!

Τι έχουν να σου πουν τα άστρα σήμερα;

Δίδυμε, ήρθε η μέρα της ανταμοιβής! - Υδροχόε, μην δίνεις σημασία στα κουτσομπολιά - Σκορπιέ, κάνε ό,τι σου καρφωθεί στο μυαλό!

Τι έχουν να σου πουν τα άστρα σήμερα;


Κριός

Σήμερα, φίλε Κριέ, το άγχος των τωρινών υποχρεώσεων προστίθεται στην πίεση από ζητήματα, που έπρεπε να είχαν λυθεί. Βάλε τα όλα σε μια σειρά και στόχευε σε συγκεκριμένες καταστάσεις, για να μπορέσεις να καταφέρεις κάτι. Αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, μάλλον θα απογοητευτείς.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, μην αφήνεις την κακή διάθεση που είχες μέχρι τώρα να σε κυριεύσει αυτήν την Τετάρτη και να σε αφήσει πίσω στα σχέδιά σου. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι εκεί, για να υποστηρίξουν κάθε σου προσπάθεια. Αυτό και μόνο θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, είσαι σε περίοδο που θα ανταμειφθείς και θα αναγνωριστείς για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς. Η ημέρα είναι αρκετά καλή και οι πλανήτες σου δίνουν την εύνοιά τους. Αλλά για να μπορέσεις να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν πρόβλημα αυτή την στιγμή για την πορεία σου.

Καρκίνος

Αν είσαι Καρκίνος, μια πολύ όμορφη μέρα σε περιμένει σήμερα. Θα μπορέσεις να βρεις χρόνο για να κάνεις πράγματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση και επιτέλους θα ασχοληθείς με δικά σου άτομα, που τα έχεις παραμελήσει τελευταία. Μην αφήνεις μικρά προβληματάκια να σου χαλάσουν τη μέρα. Άλλωστε, είναι καθαρά στο χέρι σου να λυθούν κι αυτά.

Λέων

Αν είσαι Λέων, σήμερα η αίσθηση ότι τίποτα δεν προχωρά όπως το θέλεις και ότι όλα είναι σε μια στασιμότητα, θα σου χαλάσει τη διάθεση και θα σε κάνει κάπως δύστροπο σε σχέση με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και οι οποίοι άλλωστε δεν ευθύνονται για την κατάσταση αυτή. Πρέπει να είσαι προσεχτικός!

Παρθένος

Όταν θέλεις να πετύχεις κάτι, αγαπητέ Παρθένε, το καταφέρνεις σίγουρα, αρκεί να το αποφασίσεις. Σήμερα θα βάλεις στο μυαλό σου κάποιους στόχους και θα μπεις στη διαδικασία να σχεδιάσεις τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Γενικά, είναι μια πολύ δημιουργική μέρα, που η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη αρκεί να μην αγχωθείς και βγεις από το πρόγραμμά σου. Σε κάποια πράγματα μπορεί να ζητήσεις και βοήθεια από δικά σου άτομα, που πιστεύουν σε εσένα και τις επιλογές σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, αρκετές αλλαγές έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στη ζωή σου, αλλά όσο κι αν σε ανησυχούν, θα ανακαλύψεις πολύ σύντομα ότι όλες είναι για το καλό σου. Ήδη, από σήμερα μια νότα αισιοδοξίας θα σε κάνει να δεις τις καταστάσεις λίγο διαφορετικά και να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τις επιλογές σου.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή Τετάρτη για εσένα, προκειμένου να ανασύρεις από το μυαλό σου διάφορες ιδέες και σκέψεις, που σου έχουν καρφωθεί στο παρελθόν, αλλά φοβάσαι να τις υλοποιήσεις. Γενικά, θα νιώσεις πως μπορείς να κάνεις ό,τι φανταστείς… Η αλήθεια είναι πως όταν σε πιάνει πείσμα, τότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Αξιοποίησε αυτή την ανεβασμένη σου διάθεση όσο το δυνατόν περισσότερο!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το άγχος των τελευταίων ημερών σε οδηγεί σε κινήσεις πανικού, τις οποίες θα πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγεις. Μην αφήνεις εξωγενείς παράγοντες να σε επηρεάζουν στη λήψη αποφάσεων. Μείνε ψύχραιμος και ευέλικτος, γιατί οι εντάσεις δε θα βοηθήσουν την εξέλιξη των πραγμάτων.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, απρόσμενες ειδήσεις και πληροφορίες, που θα φτάσουν στα αυτιά σου χωρίς να τις περιμένεις, θα δοκιμάσουν τα νεύρα σου αυτήν την Τετάρτη και θα σε κάνουν να χάσεις τη συγκέντρωσή σου σε όσα πρέπει και θέλεις να κάνεις σήμερα. Αντιμετώπισε την κατάσταση αυτή όσο πιο άμεσα γίνεται και συνέχισε ανενόχλητος την ημέρα σου, γιατί πραγματικά δεν αξίζει να χαλάσεις τη διάθεσή σου.

Υδροχόος

Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα καλύτερα να μείνεις ασυγκίνητος μπροστά σε διάφορες πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου και για να ξεχωρίσεις τα άτομα που σε περιβάλλουν, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις. Άλλωστε, καλύτερα να είσαι επιφυλακτικός, παρά να γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου, με ορισμένες απλές κινήσεις, που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου. Μην εγκαταλείψεις αυτή την προσπάθεια σήμερα, οτιδήποτε κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις. Οι πλανήτες σε ωθούν να εντείνεις τις ενέργειές σου και να υλοποιήσεις αρκετές από τις ιδέες που έχεις στο μυαλό σου. Μην αφήνεις απ’ έξω δικά σου άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα