Τι κι αν αποδείχθηκε το μεγαλύτερο φιάσκο των τελευταίων ετών;

Τι κι αν εγκαταλείφθηκε η ιδέα ως ασύμφορη για τον Παναθηναϊκό, λόγω της κακής οικονομικής του κατάστασης και της έλλειψης χρηματοδότησης;

Ο δήμαρχος Αθηνών, Γιώργος Καμίνης, συνεχίζει.

Με νέες δηλώσεις του επιμένει πως το καλύτερο για την ομάδα είναι ο… Βοτανικός, τονίζοντας πως η Λεωφόρος που έχει ήδη πάρει κονδύλι από την ίδια την περιφέρεια Αττικής, δηλαδή την “προϊστάμενη” αρχή του δήμου, για ανακατασκευή, δημιουργεί… πρόβλημα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα» είπε: 

«Είμαι σε επαφή με τον Ερασιτέχνη και έχω πει ξανά την άποψή μου. Περιμένουμε τις αποφάσεις τους και θα δούμε τι είναι καλύτερο για την πόλη. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα για το νέο γήπεδο (στον Ελαιώνα-Βοτανικό), αλλά θα πρέπει να το επιδιώξουμε. Το γήπεδο του Παναθηναϊκού, έτσι όπως είναι σήμερα η κατάσταση, δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα και στους περίοικους και στους φίλους της ομάδας», τόνισε αρχικά ο Δήμαρχος Αθηναίνων.

Στη συνέχεια, είπε: «Θα καθίσουμε να δούμε την κατάσταση. Έτσι ή αλλιώς, ο Παναθηναϊκός έχει σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο και σύμβουλο, τον κ. Αβραμίδη και έχω πολύ καλή σχέση με την ΠΑΕ και τον κ. Αλαφούζο, για να δούμε τι είναι καλύτερο και για τον Παναθηναϊκό και για την πόλη».