Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων και η μέρα είναι κάπως περίεργη για το ζώδιό σου, γι’ αυτό πρέπει να προσέξεις, για να μην εκτεθείς σε κινδύνους που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Κάποιες καθυστερήσεις που είχες θα αρχίσουν να υποχωρούν, αλλά συνεχίζεις να μην προλαβαίνεις τους χρόνους για την διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου. Ζήτησε την βοήθεια φίλων, σε θέματα που μπορούν να σε εξυπηρετήσουν.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με την σημερινή Πανσέληνο, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα, που δεν θα έχεις τον έλεγχο τους απόλυτα και θα αγχωθείς αρκετά. Φρόντισε να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, εξετάζοντας πρώτα τα νέα δεδομένα και συζητώντας τα με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο ίσως σου κάνει παράπονα και σε στεναχωρήσει.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, εντάσεις και ξαφνικές αλλαγές σήμερα στην ζωή σου, μπορεί να σε κουράσουν και να σε αποδιοργανώσουν. Πρόσεξε το σπίτι σου και τα περιουσιακά σου στοιχεία και βρες στηρίγματα στο φιλικό σου περιβάλλον, που οι συμβουλές τους θα είναι πολύτιμες, τη δεδομένη στιγμή της ζωής σου.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις, για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Ωστόσο, πρέπει πάση θυσία να φροντίσεις να μην εκνευριστείς από την στασιμότητα κάποιων υποθέσεων σου, γιατί είναι τελείως προσωρινή.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για το ζώδιό σου. Θα έχεις την απαραίτητη μεθοδικότητα για να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες, που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την σημερινή Πανσέληνο στο ζώδιο των Ιχθύων, θα έχεις επίσης τη βοήθεια των αγαπημένων σου προσώπων, που θα τακτοποιήσουν για εσένα όλες τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις. Έτσι, θα βρεις ακόμα και ελεύθερο χρόνο, για να κάνεις τα δικά σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή Τρίτη, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την διπλωματία που έχεις και να κοιτάς μακριά.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, οι ιδέες που θα έχεις σήμερα θα είναι πολλές και πολύ καλές, και θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεστρατίζεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη, με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται σήμερα στους Ιχθείς να σε επηρεάζει θετικά και θα έχεις πολλή ενέργεια, για να διορθώσεις αρκετά θέματα που έχουν μείνει στάσιμα και σε τραβούν πίσω.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, βελτίωσε σήμερα τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου χωρίς να ξεφύγεις από τον προγραμματισμό των υπόλοιπων καθηκόντων σου. Η δημιουργική σου ικανότητα θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα στη ζωή σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Πανσέληνος που πραγματοποιείται στους Ιχθείς, θα κυριεύσει με ανασφάλεια την ζωή σου και θα νιώσεις κάπως ανήμπορος να τα βγάλεις πέρα, με τις τόσες ευθύνες που έχεις. Μην ξεχνάς ότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θέλουν να σε βοηθήσουν, γι’ αυτό μη διστάσεις να τους μιλήσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την σημερινή Πανσέληνο στους Ιχθείς, μπορείς να γίνεις πιο αποφασιστικός στα θέλω σου και στις διεκδικήσεις σου, με θετικά αποτελέσματα. Η επικοινωνία με τους γύρω σου είναι ήδη σε καλά επίπεδα και είναι μόνο στο χέρι σου οι κινήσεις εντυπωσιασμού, που θα πάνε ένα βήμα πιο πέρα την ζωή σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, φρόντισε σήμερα να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Καλύτερα θα είναι να απομακρύνεις από κοντά σου τα άτομα, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Πριν κάνεις οτιδήποτε, φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να ζητήσεις τη συμβουλή τους.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, ασχολήσου σήμερα πιο σοβαρά με τις σχέσεις σου και εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες και τις καλές επιρροές, που σου χαρίζει η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιό σου, για να αντλήσεις σημαντικά οφέλη. Το οικογενειακό σου περιβάλλον θα απαιτήσει την προσοχή σου, καθώς θα υπάρξουν αρκετά παράπονα για την απουσία σου.