Επειδή μόλις γέννησε, είναι κατανοητό πως η Αγγελική Ηλιάδη, ως αοιδός και ως άνθρωπος, επιθυμεί να δείξει πόσο καλλίγραμμη παραμένει, πράγμα που θα καθησυχάσει τους ανήσυχους θαυμαστής της, της προφανούς και καταφανούς, μπορώ να σου πω, τέχνης.

Έτσι απαθανάτισε και ανέβασε σε κάποιον απ τους λογαριασμούς της στα social media, το κάτω μέρος, του κατάλευκου, διάφανου ως εκ τούτου, μπικίνι της, που ‘χε κι έναν κρίκο χωρίς καθόλου ύφασμα στην άκρη.

Έμφαση στην φιδόσωμη, ήδη, σιλουέτα της, η καλλιτέχνις έδωσε με μια χρυσή αλυσίδα που τυλίχτηκε γύρω από την μέση ως κισσός σε ντουβάρι ή ως καλώδιο της ΔΕΗ σε κολώνα ηλεκτροδότησης (σ.σ: ελπίζω να σας εντυπωσιάζω με την γλαφυρότητα μου και να μην την περιφρονάτε κοιτώντας μόνο την εικόνα).

Ακόμη, όμως και ο πλέον απαιτητικός θαυμαστής της ερμηνεύτριας αξιώσεων, θα ικανοποιήθηκε με την λεπτομερή αποτύπωση του τατουάζ που αποκαλύφθηκε διότι το υπόλοιπο ήμισυ βρίσκεται σε σημείο που δεν φημίζεται για την φωτογένεια του, τουλάχιστον χωρίς έναν ιδιαίτερο φωτισμό και μια περιποίηση αισθητική.

Η απορία μας είναι, φυσικά, αυτό το εικαστικά καλαίσθητο έργο τέχνης επάνω εις το… ας πούμε κορμί της κ. Ηλιάδη, ταουατζής το έκανε ή γυναικολόγος;