Κριός

Το μυαλό σου σήμερα, φίλε Κριέ, τρέχει με υψηλές ταχύτητες και μπορείς να υλοποιήσεις τις περισσότερες από τις ιδέες σου. Αρκεί να μην αγχωθείς, γιατί η κακή διάθεση θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. Ακόμα και κάποιες καθυστερήσεις που ίσως αντιμετωπίσεις, θα ξεπεραστούν πολύ σύντομα.


Ταύρος

Δύσκολη και έντονη θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, φίλε Ταύρε. Βάλε μπροστά τη λογική σου, για να μην σε πάρει από κάτω, και δώσε προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις. Το πρόγραμμα και ο ορθολογισμός είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα βάλεις το μυαλό σου κάτω, προσπαθώντας να βρεις λύσεις στα προβλήματα που σε αγχώνουν περισσότερο. Αν είσαι ρεαλιστής και δεν κρύβεσαι πίσω από τις καταστάσεις, θα πετύχεις όσα θέλεις με τον καλύτερο τρόπο. Γενικά πάντως η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να τις πάρεις μετά από ώριμη σκέψη.

Καρκίνος

Κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν σήμερα θα είναι περαστικές, γι’ αυτό δεν πρέπει να βγεις από το πρόγραμμά σου, αγαπητέ Καρκίνε, και να αφήσεις αυτά τα μικρά προβλήματα να σε πάνε πίσω. Η σημερινή μέρα είναι καλή, για να τακτοποιήσεις κάποιες καταστάσεις. Απόφυγε την ανυπομονησία.

Λέων

Σήμερα θα βρεθείς αρκετά μπερδεμένος, αγαπητέ Λέων, αλλά και υποχρεωμένος απέναντι σε ανθρώπους που θα ζητήσουν τη βοήθειά σου και δεν θα ξέρεις πως να τους αποφύγεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην ξεχνάς τις άμεσες προτεραιότητες της δικής σου ζωής. Γενικά πάντως, η μέρα είναι θετική και σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις.

Παρθένος

Οι αλλαγές ίσως να είναι απαραίτητες, για να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, αγαπητέ Παρθένε. Κάνε σήμερα ένα καλό πρόγραμμα και μην αφήνεις υποχρεώσεις να μένουν πίσω. Αξιοποίησε αν μπορείς ακόμα και την κοινωνικότητά σου, για να βρεις λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά δύσκολη, αγαπητέ Ζυγέ, και θα χρειαστεί προσοχή και κυρίως ψυχραιμία, για να αποφύγεις τις δυσάρεστες εξελίξεις. Δώσε ιδιαίτερη σημασία σε ζητήματα που αφορούν το οικογενειακό σου περιβάλλον και απόφυγε να μπλεχτείς σε διαμάχες και διαφωνίες, που θα ταράξουν τις υπάρχουσες ισορροπίες.

Σκορπιός

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως θα ήθελες, φίλε Σκορπιέ, και αυτό θα σου δημιουργήσει έναν απίστευτο εκνευρισμό σήμερα. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, για να μην έρθεις σε ρήξη με άτομα του περιβάλλοντός σου.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, εργάζεσαι σε πολύ ταχείς ρυθμούς τον τελευταίο καιρό και μάλλον έτσι θα πρέπει να συνεχίσεις, για να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Προσπάθησε να δώσεις οριστικές λύσεις σε κάποιες καταστάσεις που σε κουράζουν και σε κάθε περίπτωση, μην κάθεσαι απαθής περιμένοντας να λυθούν όλα μόνα τους.

Αιγόκερως

Πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, και κυρίως τη σχέση σου με κάποια άτομα του στενού σου κύκλου, με τα οποία υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση. Τακτοποίησε τις καταστάσεις που χρειάζονται άμεση διευθέτηση και κράτησε χαμηλούς τόνους. Και μέσα σε όλα αυτά, δώσε βάση και στην υγεία σου, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις παραμελήσει.

Υδροχόος

Καλό είναι σήμερα να συγκεντρωθείς σε όσα θέλεις να κάνεις και μην απασχολείς το μυαλό σου με διάφορα ζητήματα μικρής σημασίας, αγαπητέ Υδροχόε. Μην αφήνεις τη θεωρία να σε παρασύρει και πέρασε στην πράξη, για να νιώσεις ότι φεύγουν από πάνω σου υποχρεώσεις. Η μέρα είναι καλή πάντως, για να τακτοποιήσεις ζητήματα, που αφορούν κυρίως στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

Ιχθείς

Η σημερινή μέρα είναι καλή για ξεκαθαρίσματα, φίλε Ιχθύ, και συζητήσεις που θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα. Προσοχή όμως, να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και να μην πεις πράγματα, που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Ζήτησε βοήθεια από τα πολύ δικά σου άτομα, που είναι σε θέση να σε βοηθήσουν.