Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας – ζωγράφος Μάγδα Κούρκουλου οργανώνει φιλανθρωπική βραδιά με παρουσίαση έργων της «Τα μπλουζάκια της Αγάπης – Love me Now», και έργα ζωγραφικής πάνω σε ρούχα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο τέχνης – Θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ, με οικοδέσποινα την Βάσια Παναγοπούλου, σήμερα, στις 9 μ.μ.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν αφιλοκερδώς αγαπημένοι καλλιτέχνες: η Μπέσσυ Αργυράκη, η Πόπη Αστεριάδη, ο Γιώργος Γερολυμάτος, η Χριστίνα Γκόλια, η Βάσια Ζήλου, ο Νίκος Καρακαλπάκης, η Μαρία Κανελλοπούλου, ο Δαϋίδ Ναχμίας, ο Γιάννης Νικολάου, η Εβελίνα Νικόλιζα,  η Πένυ Ξενάκη, ο Θάνος Πολύδωρας, ο Γιώργος Τσοκάνης και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες.

Δεν υπάρχει τιμή εισιτηρίου, αλλά όσοι έρθετε, παρακαλείσθε να φέρετε ένα τρόφιμο μακράς διαρκείας, ή παιδικές τροφές, ή γάλα, πάνες κλπ, κατάλληλα για παιδιά από 1-5 ετών.

Αυτά θα διατεθούν για τις ανάγκες του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟΥ-ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και της δράσης αλληλεγγύης ΦΙΛΟΚΟΣΜΟΣ, που δημιούργησε και εκπροσωπεί η γνωστή ηθοποιός και συγγραφέας, Γωγώ Ατζολετάκη, για τις ανάγκες των ιδρυμάτων που συνδράμει.

Επίσης, από τη σειρά «Τα μπλουζάκια της Αγάπης» που θα αγοράσετε στη διάρκεια της εκδήλωσης, το 15% η Μάγδα Κούρκουλου θα το προσφέρει στο ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ-ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, εκπρόσωποι του οποίου θα βρίσκονται στον χώρο.

Δείτε στο ακόλουθο φωτογραφικό αφιέρωμα, τη νέα συλλογή με μπλουζάκια ζωγραφισμένα στο χέρι της Μάγδας Κούρκουλου: