Οι αστροπροβλέψεις της Δευτέρας 11/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες παρεξηγήσεις θα δημιουργήσουν μια προσωρινή ψυχρότητα στις σχέσεις σας. Σήμερα φαίνεται να ευνοούνται θέματα υγείας και εργασίας, με την προϋπόθεση ότι θα αξιολογείτε τα πράγματα σωστά. Προσοχή στο τι λέτε και σε ποιον το λέτε γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε τις σωστές απόψεις για τα επαγγελματικά σας και ξέρετε πως πρέπει να κινηθείτε για να πετύχετε όλα αυτά που θέλετε, η επιτυχία η οποία θέλετε δεν θα αργήσει να έρθει. Θα πρέπει να είστε σίγουροι για το που θα ξοδέψετε να χρήματα σας και να μην τα σκορπάτε αλόγιστα με τέτοια κρίση που επικρατεί. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα σας δυναμώνει και σας γεμίζει ενέργεια, χαρά θα σας φέρει επίσης μία αναγνώριση που θα γίνει στα επαγγελματικά σας καθώς αναγνωρίζουν την αξία σας και σας αποδέχονται. Εάν δεν αισθάνεστε πως μπορείτε να αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας ζητήστε τη βοήθεια των συνεργατών σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πλανητικό σύστημα απαιτεί προσοχή στο χειρισμό των προβλημάτων που σας απασχολούν. Χρειάζεται να μειώσετε άμεσα τα έξοδα σας για να σταθεροποιήσετε τον οικονομικό σας προϋπολογισμό, έχετε ξεφύγει πάρα πολύ και θα έχετε πρόβλημα σε λίγο. Απολαύστε τη θετική πλευρά της ζωής και κάντε αισιόδοξες σκέψεις χωρίς να φοβάστε για το αύριο 

 

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία με το ταίρι σας θα βελτιωθεί, αν κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις. Κινδυνεύετε όμως να παρασυρθείτε από έντονα και επικίνδυνα συναισθήματα καθώς η ζήλια σας τρελαίνει και δεν ξέρετ τι λέτε και τι κάνετε. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις εκρήξεις αυτές, δεν έχετε στοιχεία για να κατηγορείτε τον σύντροφό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέσα σας κρύβεται μια καταιγίδα σήμερα και μπορεί να ξεσπάσει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και με οποιοδήποτε στόχο, εσείς όμως προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι μην μπαίνετε στην δίνη των γεγονότων γιατί θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Αναγνωρίστε τις αξίες των συνεργατών σας για να μπορέσετε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

 

ΖΥΓΟΣ

Από σήμερα θα στραφείτε σε νέες τεχνικές και μεθόδους, που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε καλύτερα το τι συμβαίνει γύρω σας. Ευκαιρίες πάντα υπάρχουν και καλό θα είναι να είστε έτοιμοι να τις εκμεταλλευτείτε. Οι εμπνεύσεις σας έχουν αποδειχτεί απολύτως εύστοχες. Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο και δεν θα χάσετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέα ξεκινήματα θα γίνουν στην ζωή σας και θα σας κάνουν να χαρείτε και θα σας ανανεώσουν. Η προσοχή σας είναι εστιασμένη σε θέματα οικονομικής φύσης ή στην πραγματοποίηση κάποιων απωθημένων σας. Η απαισιοδοξία που νοιώθετε τελευταία είναι προσωρινα.Σύντομα θα πάρετε τις ευκαιρίες που δικαιούστε, προκειμένου να δείξετε την πραγματική σας αξία. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός γίνονται αιτία για να πάρετε κάποιες ριψοκίνδυνες αποφάσεις και να σκορπίσετε επιπόλαια κάποια χρήματα. Πρέπει να είστε πιο θετικοί και συναισθηματικοί απέναντι στον σύντροφό σας. Κάποια άτομα από το στενό σας περιβάλλον, έχουν αρχίσει να σας δημιουργούν προβλήματα που θα έρθουν γρήγορα στην επιφάνεια 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απαλλαγείτε από την γκρίνια σας και ίσως τότε οι σχέσεις σας με τους άλλους να είναι καλύτερες. Έχετε τόσα προβλήματα και τόσες εκκρεμότητες και εσείς ασχολείστε με ανούσια πράγματα. Αρχίζει από σήμερα μια νέα περίοδος γεμάτη με καινοτόμες ιδέες σε όλους τους τομείς οι οποίες θα σας φέρουν μεγάλη επιτυχία. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μη διαμαρτύρεστε συνεχώς για τους άλλους αν δεν σας ακούνε και δεν ασχολούνται μαζί σας, εσείς πρώτοι θα πρέπει να ανοίξετε την καρδιά σας και να μιλήσετε ειλικρινά με τον σύντροφό σας. Η νέα σας ζωή, σας εξασφαλίζει την ανεξαρτησία και τη σταθερότητα που θέλατε. Αρκετοί από εσάς έχετε αγχωθεί υπερβολικά με το αυξημένα έξοδα που έχετε.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Όσο δε βάζετε μυαλό, τόσο θα εξακολουθείτε να ταλαιπωρήστε από τα λάθη σας. Δεν είστε συναισθηματικά έτοιμοι και αρκετά δυνατοί για να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις. Προσπαθήστε να αναβάλετε τις αποφάσεις για επέκταση των επαγγελματικών σας για λίγο καιρό ακόμα. Να θυμάστε πως ακόμη και τα πιο καλά σχέδια δεν μπορούν να εφαρμοστούν σωστά, αν δεν υπάρχει πλάνο. 

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr