Κριός

Αγαπητέ Κριέ, μπορεί μερικά πράγματα και κάποιες αλλαγές να γίνονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές για εσένα. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα, που μπορεί να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει. Η πολλή κούραση, αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα φέρει προβλήματα.


Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα και ίσως από το μεσημέρι και μετά, να μελαγχολήσεις κιόλας. Κάνε θετικές σκέψεις και μην απαισιοδοξείς, γιατί θα στεναχωρήσεις και δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο σου σε φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα και να συζητήσεις τα προβλήματά σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, προχώρα σήμερα με πολύ θάρρος στις διάφορες δραστηριότητές σου και είναι σίγουρο ότι σύντομα θα έχεις την επιτυχία που θέλεις. Οι πλανήτες στέκονται πολύ θετικά στο πλευρό σου. Ιδιαίτερα η σημερινή θέση της Σελήνης στον Τοξότη σε βοηθάει να διαπρέψεις με ό,τι και αν ασχοληθείς. Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, καλό θα είναι να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα και να προσπαθήσεις να μην ξεστομίσεις σκληρά λόγια.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα μπορείς να αποφύγεις με εξυπνάδα και διπλωματία τα παιχνίδια επιβολής, καθώς οξύνεται το δυναμικό μυαλό σου, η εφευρετικότητα και η δημοτικότητά σου. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την σημερινή θέση της Σελήνης στον Τοξότη, θα γοητεύεις όπου κι αν εμφανίζεσαι και η ευφράδειά σου θα κάνει τους ανθρώπους γύρω σου να κρέμονται από τα χείλια σου. Μην χαραμίζεις λοιπόν την ενέργειά σου στο να αντικρούσεις κακίες και ζήλιες, γιατί ούτως η άλλως, η κάθε κακόβουλη κριτική για σένα θα πέσει στο κενό.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου, αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ. Προσπάθησε να δουλέψεις σκληρά και να κάνεις ό,τι καλύτερο για να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου, που συνεχώς πληθαίνουν λόγω της δικής σου αδράνειας.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα γενικά θα είναι πολύ καλή, παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις εκνευρισμό για κάποιες καθυστερήσεις που θα παρουσιαστούν. Έχεις πολύ δυναμισμό και ότι αναλάβεις μπορείς να το φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά, με μεγάλη υπευθυνότητα. Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι στα ύψη και πρέπει να προσέξεις να μην πεις πράγματα που μπορεί να μην τα πιστεύεις μόνο και μόνο για να κάνεις εντύπωση.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Δευτέρα θα είναι αρκετά έντονη και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις τις επόμενες μέρες. Καλό είναι να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Πολύ δικά σου άτομα, ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάποια θέματα που σε προβληματίζουν.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι πλανήτες σήμερα είναι πολύ φιλικοί μαζί σου και μπορείς να πετύχεις με ό,τι καταπιαστείς, αρκεί μόνο να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες για σένα και μετά να απαντήσεις. Ίσως θα ήταν καλό να τις συζητήσεις με τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος που εμπιστεύεσαι, καθώς είναι βέβαιο ότι θα σε συμβουλέψουν με γνώμονα το δικό σου καλό.

Τοξότης

Αυτή η Δευτέρα, αγαπητέ Τοξότη, θα είναι αρκετά καλή για εσένα, λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη της Σελήνης στο ζώδιό σου. Θα έχεις εξελίξεις στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και όλες οι δυσκολίες που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα, μπορούν να ξεπεραστούν αν τις χειριστείς έξυπνα και διπλωματικά.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Δευτέρα επιβάλλει αρκετή εσωτερική ηρεμία από μέρους σου, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Μην αφήνεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου λόγια ή συζητήσεις, που μπορεί να ακούσεις από τον περίγυρό σου. Αναλογίσου αν έχουν πραγματικά μεγάλη σημασία για εσένα, συνέχισε το πρόγραμμά σου και όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή σήμερα. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη την έντονη ενασχόληση με πολλά ζητήματα μαζί. Πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για γενικότερα θέματα που σε απασχολούν. Μην αφήνεις τα προβλήματα να σε κατακυριεύουν.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική για εσένα, μια και η μανία σου να καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, θα σε εξαντλήσει. Προσπάθησε να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμά σου και μην φτάνεις τις αντοχές σου στα άκρα, αν δεν θες να πάθεις υπερκόπωση.