Πάνω που η πίστη μου στην φιλανθρωπία είχε αρχίσει να κλονίζεται λίγα δευτερόλεπτα αφότου είδα τον Μπους τον νεότερο να τη βρίσκει με το Ice Bucket Challenge, έρχονται σαν από μηχανής θεές οι ιαπωνέζες πορνοστάρ για να δώσουν ένα νέο νόημα στις σχέσεις μας με την αγαθοεργία.

Τι θα κάνουν, λοιπόν, οι κυρίες; Λένε να μαζευτούν το Σαββατοκύριακο αυτό σε ένα μέρος, να πετάξουν έξω τα στήθη τους και να αφήσουν κάθε λιγούρη που θέλει να ξεχαρμανιάσει λιγάκι  αρσενικό με ευαισθησίες να περάσει, να τους… ζουλήξει  τα στήθη για 24 ολόκληρες ώρες και να βοηθήσει με αυτόν τον παράδοξο τρόπο να μαζευτεί ένα αξιόλογο ποσό που θα διοχετευθεί στις ανάγκες της καμπάνιας που θα αφορά την καταπολέμηση του AIDS.

“Πραγματικά περιμένω με ανυπομονησία ώστε να έρθει η στιγμή που ο κόσμος θα αρχίσει να πιάνει το στήθος μου“, λέει η Ρίνα Σερίνα σε διαδικτυακή αφημερίδα του Τόκυο.”Και θα ήμουν κάτι περισσότερο από ευτυχής αν όλοι όσοι περάσουν μια βόλτα, είναι ευγενικοί και ντελικάτοι”, αποκαλύπτει και συνεχίζει.

“Ποτέ δεν περίμενα ότι το στήθος μου θα είναι σε θέση να προσφέρει στην κοινωνία“, παραδέχεται η Σερίνα.

Κι όμως, φίλη μου. Μια χαρούλα τα καταφέρνει. Οι ιστορικοί του μέλλοντος για τρεις μεγάλους ευεργέτες θα κάνουν λόγο: για τη μητέρα Τερέζα, για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και για το βυζί σου.

Το event, το οποίο ξεκίνησε το 2003, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στην Ιαπωνία, και οι δωρητές θα μπορούν να πληρώνουν σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό το ποσό της αρεσκείας τους.

Μη λέμε, όμως, πολλά πολλά. Το σύνθημα είναι λακωνικό και σαφέστατο: “Ζούληξέ τα, δώσε χρήματα, χαμογέλα!”
 

https://www.youtube.com/watch?v=WucXDqz6oaw