Μπροστά σε ένα απίστευτο και ανατριχιαστικό θέαμα βρέθηκε ένας νεαρός στο Γουίντσεστερ της Βρετανίας, όταν γύρισε στο σπίτι του για τις διακοπές του καλοκαιριού.

Ανοίγοντας την πόρτα του δωματίου του, είδε το κρεβάτι του να έχει μετατραπεί σε φωλιά για γιγαντιαίων διαστάσεων… σφήκες!

Όπως μεταδίδει η Daily Telegraph, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, όπως ήταν φυσικό έπαθαν σοκ, καθώς σύμφωνα με τον υπάλληλο της εταιρείας που κλήθηκε για να απομακρύνει τη φωλιά, στο δωμάτιο υπήρχαν περισσότερα από 5000 έντομα.

Αντίστοιχα, η επιχείρηση απομάκρυνσης της φωλιάς – διάρκειας δύο ωρών- ήταν πραγματικά μία επικίνδυνη υπόθεση:

«Έπρεπε να φορέσω προστατευτικό εξοπλισμό και να τις σκοτώσω με ειδικό σπρέι», είπε χαρακτηριστικά ο θαρραλέος υπάλληλος που περιέγραψε τη σκηνή.

Μπορεί να ακούγεται αστείο, ωστόσο εάν κάποιο ανυποψίαστο μέλος της οικογένειας έμπαινε στο δωμάτιο, τα πράγματα θα λάμβαναν πολύ διαφορετική τροπή.

«Ο πελάτης ήταν τρομοκρατημένος. Μόλις ολοκλήρωσα τη δουλειά, το δωμάτιο γέμισε νεκρές σφήκες. Ήταν σαν την… αποκάλυψη», συνέχισε ο υπάλληλος.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι το γεγονός ότι οι ένοικοι του σπιτιού για αρκετούς μήνες δεν αντελήφθησαν την παρουσία των σφηκών στο δωμάτιό τους, οι οποίες μπήκαν μέσα από ένα παράθυρο που ήταν ανοιχτό όλον αυτό τον καιρό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι από δω και πέρα θα είναι πιο… προσεκτικοί.