Γενικότερα σαν site, μια αγάπη προς τις γοργόνες την έχουμε. Την έχουμε και με το παραπάνω βασικά και το έχουμε αποδείξει κιόλας.
 
Να μην ξεχνάμε, για όσους δεν θυμούνται ή εν πάσει περιπτώσει για όσους δεν το είχαν πάρει τότε χαμπάρι, πως το Provocateur.gr ήταν το μοναδικό μέσο σε παγκόσμιο επίπεδο που φιλοξένησε αποκλειστική συνέντευξη από την αδερφή του Μεγαλέξανδρου. Στην αποκαλυπτική αυτή συνέντευξη, η αξιολάτρευτη γοργόνα μας μίλησε για τις εξελίξεις στις ανασκαφές της Αμφίπολης και για άλλα πολλά ακόμη πράγματα που αξίζει να ρίξετε μια ματιά.
 
Γοργονολάτρεις, λοιπόν, μέχρι τα μπούνια οι Προβοκάτορες.
 
Αλλά, αλλά, αλλά!
 
Άλλο αυτό κι άλλο να βλέπεις το παρακάτω βίντεο με την ακατάδεκτη και ανατριχιαστική γοργόνα που συνέλαβε ο φακός του Animal Planet. Καμία σχέση με τη δικιά μας τη γοργόνα, που κάτσαμε κάτω, τα είπαμε, τη φιλέψαμε, μας έδωσε αποκαλυπτικές απαντήσεις και έφυγε κολυμπώντας σαν τσιπούρα σαν κυρία.
 
Αυτή εδώ, όπως θα διαπιστώσετε με τα μάτια σας, με το που πήρε χαμπάρι ότι την βιντεοσκοπούν δύο περίεργοι τύποι από το αμερικανικό κανάλι, γύρισε και τους κοίταξε κοφτά και τσαμπουκαλεμένα και βούτηξε στα νερά, δίχως ένα κλείσιμο ματιού, ένα χαμόγελο, ένα κατιτίς βρε αδελφέ που θα μας επιτρέψει να μιλάμε για τις γοργόνες και να βάζουμε μπροστά ένα πρόσημο θετικό.
 
Να, δείτε και μόνοι σας και πείτε μας: Είναι αντίδραση φυσιολογικής γοργόνας αυτή;
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=oPyCX8WEIjM
 
Το συγκεκριμένο βίντεο είχε προκαλέσει μεγάλο πάταγο όταν δημοσιεύτηκε και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πείστηκαν για τη γνησιότητά του.
 
Ωστόσο, τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους λίγο αργότερα, όταν αποκαλύφθηκε πως το όλο concept ήταν ένα τέχνασμα δύο ηθοποιών που ήθελαν να δημιουργήσουν ντόρο για χάρη του συγκεκριμένου καναλιού. Και μάλλον το κατάφεραν, καθώς τα νούμερα θεαματικότητας που απέσπασε η συγκεκριμένη εκπομπή, ήταν τα μεγαλύτερα κατά τη διάρκεια της 17χρονης (τότε) ιστορίας του σταθμού.
 
Μυστήριοι οι άνθρωποι, για μυστήρια διψούν…