ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, μην αποσυντονίζεσαι από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να συμβαίνουν γύρω σου τη σημερινή ημέρα, λόγω της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στην Παρθένο και είναι αρνητική για το ζώδιό σου. Μείνε προσηλωμένος στους στόχους και στα όνειρα σου. Χάραξε τη δική σου πορεία και μην αποκλίνεις με τίποτα από τα σχέδια που έχεις βάλει. Οι πλανήτες στέκονται στον πλευρό σου για να σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στην Παρθένο, θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες και συγκρούσεις με κάποια άτομα από τον περίγυρό σου, αλλά αν χρησιμοποιήσεις την διπλωματία που σε χαρακτηρίζει, μπορείς με τα επιχειρήματά σου, να περάσεις αυτά που θέλεις εσύ. Πρόσεξε μόνο να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και σου ξεφύγουν λόγια, που στο μέλλον μπορεί να μετανιώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και πώς θα μπορέσεις να πετύχεις την επιτυχία που αποζητάς. Μπορείς σήμερα να μοιραστείς τα θέματα που σε απασχολούν με τους δικούς σου και να ακούσεις αυτά που θα σου πουν με πολλή σοβαρότητα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θα προγραμματίσεις. Μια βραδινή έξοδος με άτομα που σε κάνουν και περνάς καλά, θα σου έκανε πολύ καλό ψυχολογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, λόγω της Νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο, καλό είναι να μην εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, γιατί στον τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δεν θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε αυτή στο τέλος να δικαιώσει τις προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέων, μερικές φορές αισθάνεσαι ανασφάλεια για κάποια θέματα, που νομίζεις ότι δεν τα κάνεις τόσο καλά. Με τη Νέα Σελήνη όμως σήμερα να πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου, καλό είναι να διώξεις και την παραμικρή υποψία που έχεις και να αφιερώσεις το χρόνο σου σε πιο εποικοδομητικές δραστηριότητες, που μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η μέρα, με Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς έχεις την ικανότητα να τα ξεπερνάς όλα πολύ καλά, με τις ενέργειες που κάνεις.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην Παρθένο σε φέρνει πολύ κοντά στην επιτυχία. Πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως, να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πάρα πολλά στον παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, έχεις ανεπτυγμένο μέσα σου το αίσθημα της δικαιοσύνης και προσπαθείς να την αποδίδεις σε όλες τις περιστάσεις, ακόμη και όταν δεν σου ζητηθεί. Αυτό συνήθως προκαλεί την ευγνωμοσύνη των άλλων, όμως κάποιες φορές ερμηνεύεται σαν προσπάθεια να χώσεις τη μύτη σου σε ξένες υποθέσεις και προκαλεί τη δυσφορία του περίγυρού σου. Συνειδητοποίησε πως ακόμη κι αν οι προθέσεις σου είναι αγνές, αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να παρεμβαίνεις στις ζωές των άλλων, γιατί ο καθένας έχει τη δική του άποψη για το σωστό και το δίκαιο, που ενδεχομένως να απέχει από τις δικές σου εκτιμήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου, μπορεί να ακούσεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου, που θα σε στεναχωρήσουν. Καλό θα είναι να μην κάνεις συζητήσεις για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας το χρόνο σου κατάλληλα, ώστε να εξασφαλίσεις τις ανώτερες δυνατές αποδόσεις, που θα σου φέρουν τα καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, κάποιες συναντήσεις σήμερα θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά και να πεις κάποια πράγματα με το όνομά τους, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι σε πολύ καλό βαθμό και θα υπάρχει αλληλοκατανόηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, τη σημερινή Δευτέρα, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, θα αισθάνεσαι πολύ καλά σωματικά κι έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Τόλμησε να κάνεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε απασχολούν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της ημέρας θα είναι πολλές και θα υπάρξουν στιγμές, που θα σε πιέσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, να μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να μην ξεστομίζεις λόγια, που μπορεί να πληγώνουν. Όσο εκνευρισμένος και να είσαι, δεν φταίνε σε τίποτα οι γύρω σου, να τους χαλάσεις την διάθεση.