Στο Terra Vibe του 2009, όταν στο stage ανέβηκαν οι Linking Park, ήταν η 20χρονη όμορφη κοπελιά που τσίριζε. Βλέπεις, σύμφωνα με την ίδια, το πιο… «πολυακουσμένο» κομμάτι της είναι το «Ιn the end». Το δεύτερο πιο πολυακουσμένο είναι το… «Cry me a river», του Justin Timberlake.

Αν την πετύχεις σε μπαρ και φωνάξεις «Shazam», θα γυρίσει. Είναι βλέπεις το παρατσούκλι που της έχουν «κολλήσει» οι φίλοι της, μιας και γνωρίζει όλα τα κομμάτια που παίζονται σε café, bar και club.

Πάμε στα δύσκολα, τώρα…

Το γεγονός πως γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γλυφάδα, την κάνει να εντοπίζει σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων τους «κλαρινογαμπρούς». Παραδόξως, όμως, δεν έχει αναπτύξει «αντισώματα», οπότε απομακρύνεται αμέσως με το που νιώσει την… απειλή!

Για να πάρεις μια γεύση αγνού, πρωτότυπου, τίμιου φλερτ σου αναφέρουμε τρεις περιπτώσεις:

Α.  Στο μετρό

Ένας τυπάς κατεβαίνει στην ίδια στάση με τη Βάλια, που είναι παρέα με τη φίλη της. Την πλησιάζει και της λέει, «Συγγνώμη που ενοχλώ… Αλλά θέλεις να πάμε για ένα καφέ; Σε παρακολουθώ από την ώρα που μπήκες, μου αρέσεις πολύ και άκουσα που έλεγες στη φίλη σου ότι βαριέσαι να γυρίσεις σπίτι». Για καφέ δεν πήγαν, αλλά γιατί να μην είσαι εσύ ο πρωταγωνιστής μιας ιστορίας που μια γυναίκα θα θυμάται πάντα με γλυκύτητα;

Β. Τα λουλούδια

Ένας γνωστός γνωστού, που δεν τον είχε γνωρίσει ποτέ, της έστειλε κουτί γεμάτο λουλούδια και ένα δώρο –κόσμημα όχι μεγάλης αξίας- με courier. Η εικόνα του γεμάτο-με-ροδοπέταλα-σπιτιού της, την κάνει ακόμη να χαμογελά!

Γ. Η… Κβαντομηχανική

Ένας τυπάς που την είδε να κρατά ένα βιβλίο Φυσικής, την πλησίασε και τις έκανε ερωτήσεις περί… Κβαντομηχανικής! (η πρωτοτυπία και η φαντασία πάντα κέρδιζε το κλισέ!)

Η 23χρονη δασκάλα που αποφοίτησε με… 9, ήταν από μικρή μια επιμελής μαθήτρια («σπασικλάκι», κοινώς). Περιμένοντας την πρόσληψή της, βγάζει χαρτζιλίκι ως promotion girl.

Αν έβλεπες «Άγρια παιδιά», τη σειρά του MEGA με τα παλικάρια που ήταν όλη μέρα πάνω ή κάτω από ένα skate, θα την έχεις δει ως θαμώνα σε bar, ως διαδηλώτρια… Ήταν ένα παρεάκι που τους καλούσαν στα γυρίσματα και εκείνη πήγαινε για την εμπειρία, ενώ για δύο χρόνια φορούσε τα ακουστικά του ραδιοφωνικού παραγωγού και παρουσίαζε το top 20 για ιντερνετικό ραδιόφωνο.

Κολυμβήτρια που της αρέσει η θάλασσα, το ελεύθερο στυλ, τα μακρουβούτια, έχει πάει διακοπές και τα βράδια δούλευε σε Powerpoint ένα project για τη «διαμόρφωση εκπαιδευτικού λογισμικού σε κέντρο ψυχαγωγίας»… Αυτό που στα χωριά της ελληνικής υπαίθρου περιγράφεται ως «Dedicated».

Εδώ τώρα, θέλω την προσοχή σου… Εκνευρίζεται αν ακούει ένα κομμάτι, για παράδειγμα στο αυτοκίνητο και της κλείσεις το ραδιόφωνο πριν να τελειώσει το τραγούδι. Μην το κάνεις!

Κατά τα άλλα, το γυμναστήριο είναι ένας χώρος πολύ οικείος για εκείνη. Αλλά αντίθετα με τα λοιπά θηλυκά, εκείνη δεν κάνει τίποτε που να έχει σχέση με αερόβια, pilates, yoga και… χορούς. Σαν κλασικό θηλυκό προτιμά προτιμά τα κλασικά όργανα γυμναστικής.

Της αρέσει το ποδήλατο, αλλά δεν αγοράζει, γιατί φοβάται πως θα της το κλέψουν… Αυτό συνέβη σε πολλούς φίλους της.

Και ίσως είναι καλύτερα για εμάς, τους θαυμαστές της. Τα μικροατυχήματα θα ήταν σίγουρα στη Γλυφάδα, ανάμεσα σε οδηγούς που γυρνούσαν να την… καμαρώσουν! Καλύτερα να «παρελαύνει» στους δρόμους των νοτίων προαστίων και να έχουμε την ευκαιρία να σκαρφιστούμε μια ωραία ατάκα… Έτσι, για να μας θυμάται!