1.Νίκος Βέρτης: Μεγάλη προίκα η νύφη!

Μολονότι ακόμα δεν έχουν παντρευτεί, ο συντάκτης του τίτλου διαισθητικά μπαίνει στο μυαλό του τραγουδιστή εφ’ όσον η αγαπημένη του είναι κόρη επιχειρηματία.

2.Δούκισσα Νομικού: «Για το ‘Ice Bucket Challenge’ δεν δέχομαι την πρόκληση.

Το Ιce τέτοιο είναι αυτή η γελοιότητα που διάσημοι μπουγελώνονται για φιλανθρωπικό σκοπό. Το ερώτημα είναι αν η Δούκισσα αντέδρασε έτσι επειδή κατάλαβε τη γελοιότητα ή επειδή φοβήθηκε ότι θα τη βγάλουν φωτό με το καμένο από τις ντεκαπάζ μαλλί της χωρίς τη βοήθεια του styling και θα  μοιάζει σφουγγαρίστρα.

3.Έλενα Ακρίτα: «Τι τέρατα είστε μερικοί. Άι σιχτίρ πια».

Έξαλλη με τα διαφορα σχόλια για τη δολοφονία του αμερικάνου δημοσιογράφου από τους τζιχαντιστές  θυμήηθκε  το ρόλο του Στράτου που δημούργησε στο «Βέρα στο Δεξί» ο οποίος δολοφόνησε τις μισές πρωταγωνίστριες και πήδηξε τις άλλες μισές.

4.Η Πόπη Μαλλιωτάκη με μαγιό και αρετουσάριστη (γιατί αυτή δεν μασάει).

Μια χαρά μασάει που θα μου τη βγάλετε κιρινιάρηδες δημοσιογραφίσκοι και ανορξικιά. Εδώ ποζάρει ανέμελη κι ετυχισμένη μετά απο την παραγγελία της στο beach bar για μια τεκίλα με σνακ μια γουρουνοπούλα. Την οποία και μάσησε ολόκλρη.

5. Tάρια Μπούρα: Ξεχασμένη σταρ στον ήλιο.

Ξεχάστηκε επειδή πάσχει από Αλτζχάιμερ η Τάρια Μπούρα; Πήγε στο νοσοκομείο για εγκαύματα (τόση ώρα στον ήλιο να βγει το instagram) αλλά οι εξετάσεις έδειξαν άλλα; Την ξεχάσαμε εμείς, ή εκείνη από μόνη της;

6.Καύσωνα στην Κρήτη προκαλεί η Μαρία Λουίζα Βούρου.

H μετεωρολογική υπηρεσία θα βγάλει από στιγμή σε στιγμή έκτακτο δελτίο. Χαρούμενοι δηλώνουν οι ντόπιοι εφ’ όσον πολλοί από τους τουρίστες της Αμφίπολης έρχονται στα μέρη τους για να δουν από κοντά ένα αρχαιολογικό μιντιακά και τηλεοπτικά μνημείο. Ταυτόχρονα η θετική της ενέργεια όπως θα δείτε κι από την αυθόρμητη photo, προκαλεί τσουμούνι. Συγγνώμη, τσουνάμι ήθελα να γράψω.

7. Δούκα – Πασχάλη: Mαλλιοτραβήχτηκαν στην θάλασσα.

Η Ζέτα και η Σόφη, δύο κολλητές φίλες με τη σχέση τους να περνάει κρίση. Αιτία ένας ροφός που τσίμπησε το πόδι της μίας αλλά αγνόησε την άλλη. «Αν τον κουνάγαμε κι εμείς σαν τις παστρικές όπως εσύ, εμένα θα δάγκωνε ο ροφός» της είπε η Σόφη.

8. Aπίστευτο, αναγνωρίζετε την κούκλα τραγουδίστρια στη φωτογραφία;

Δηλαδή τη Στέλλα Καλλή. Δημοσιογραφική ανηθικότητα. Γιατί είναι ανήθικο να κοροϊδεύεις μια γυναίκα που επειδή είναι οικολόγος δεν ντράπηκε να φωτογραφηθεί με τον περιστερώνα που έχει μετατρέψει τα μαλλιά της για τα πτηνά. Γιατί τα γκαβά τα πουλιά, τα βρίσκει ο Θεός φωλιά.

9. Βασίλειος Κωστέτσος: Ήμουνα τρελά ερωτευμένος μαζί της για πέντε χρόνια.

Επίσημα αναφέρεται στην Λίντα Εβαντζελίστα (ή Ευαγγελίστα ή Ευαγγελίστρια, βαριέμαι). Πληροφορίες από το στενό του κύκλο όμως, λένε ότι η αληθινή γυναίκα της ζωής του ήταν η Κοντσίτα. Που έχει και κορμάρα αλλά και μουστακάρα.