Τις ψαρέψαμε κάνοντας μια γύρα σε εφημερίδες και site και σας τις παραθέτουμε όπως ακριβώς δημοσιεύτηκσν.  Γιατί η επικαιρότητα είναι πιο καυτή από ό,τι νομίζετε και οι σημαντικές ειδήσεις περνάνε απαρατήρητες. Όπως και η γελοιότητα.

1.Kατερίνα Στικούδη: Δεν ντύνεται ποτέ!

Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Να μη βγάλει τα λεφτά της κι αυτή η έρμη;

2.Κουκλάρα η κόρη της Άντζελας Δημητρίου!

Συγγνώμη αλλά βλέποντας την παρακάτω φωτογραφία νόμιζα πως πρόκειται για άρθρο με τίτλο «Το πρώτο θύμα του Έμπολα στην Ελλάδα».

3.Σοκ από  τον πνευματικό του  Μπραντ Πιτ: «Δεν αγαπάει πια την Αντζελίνα, είναι εγκλωβισμένος».

Μην ανησυχείτε. Απλά η γνωστή για τα σαδομαζό γούστα της Αντζελίνα, ενώ παίζανε σεξουαλικά με τον Μπραντ, την πήρε ο πλαστικός της για μια νέα επαναστατική επέμβαση που τελικά αποδείχτηκε ότι χρειάζεται 10 ώρες. Εκείνη την ώρα ο Μπραντ ήταν δεμένος με κολάρο σκύλο στο λαιμό του και κλεισμένος σε κλουβί στο προσωπικό τους δωμάτιο για ερωτικά παιχνίδια. Η Αντζελίνα για να μην προδοθεί, του είπε «πετάγομαι για τσιγάρα» και τον άφησε εκεί εγκλωβισμένο.

4.Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ήμουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γιατί δεν έγινε η παράσταση».

Κάθε εμπόδιο για καλό. Εγώ προσωπικά μόλις το έμαθα, σταμάτησα τα ψυχοφάρμακα και μείωσα το αλκοόλ.

5.Το μήνυμα της Ευγενίας Μανωλίδου στο twitter: «Το νου σας, σφίγγουν οι ζέστες, κυκλοφορεί πολύ τρέλα».

Επιτέλους, κατάλαβε ποιον παντρεύτηκε. Ο Άδωνις κοιμάται πλέον στον καναπέ του σπιτιού, αλυσοδεμένος.

6.Έρρικα Πρεζεράκου: Η Σύρος… η αλλαγή στη ζωή της και το Πάρκινσον.

To δημοσίευμα που συνοδεύεται από selfie της σταρ στην παραλία, αναφέρει ότι με το που θα επιστρέψει στην Αθήνα θα ασχοληθεί με παιδιά που πάσχουν από Πάρκινσον. Ήδη έχει κλείσει συμβόλαιο με τον Ant1 για ένα διαφορετικό Dancing with the Stars που θα τα βάζει να χορεύουν δίπλα σε καταξιωμένους επώνυμους και η κριτική επιτροπή θα γνωμοδοτεί ποιος τρέμει περισσότερο. Ο star ή το πιτσιρίκι με Πάρκινσον;

7.Με το ψάρι ανά χείρας ο Λάκης Γαβαλάς.

Άμα είναι «ανα χείρας» όπως γράφει ο συντάκτης για να το κάνει πιο λόγιο, τότε η χαρά της χήρας. Και του Λάκη φυσικά που έβγαλε τη photo όταν εκνευρισμένος ανακάλυψε πως δεν είχε την έμπνευση να ντυθεί τσιπούρα όπως συνήθως.

8.Γιώργος Τσαλίκης: Μετά την αλεπού του επιτέθηκε ένας τάυρος.

Μόνος του  στο internet τα λέει κι ο κόσμος όλος από τα γέλια κλαίει. Κάτι είναι κι αυτό γιατί αν πας να τον δεις να τραγουδάει με 200άρι το τραπέζι κλαις σκέτο. Και μετά γελάς επειδή είσαι λιώμα.

9.Τι συμβαίνει με το αριστερό στήθος της Κέιτ Μος;

Το δεξί της είχε μια Ελιά που παραπέμπει σε άλλο κόμμα. Επειδή όμως είναι ερωτευμένη με τον Τσίπρα αποφάσισε να δείχνει μόνο το αριστερό της ως ένδειξη αγωνιστικής συμπαράστασης.

10. Τρομάξαμε να γνωρίσουμε ότι είναι η Βάσω Λασκαράκη.

Eπιτέλους, το Instagram αρχίζει και εκδικείται τους ψυχοπαθολογικά άρρωστους εραστές του.