ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη τα διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της Πέμπτης για εσένα. Μετά το μεσημέρι να ξέρεις ότι πρέπει να κινηθείς γρήγορα, σε καταστάσεις που μπορεί να συμβούν. Περίεργα θα είναι τα συναισθήματα που θα σε διακατέχουν, γι’ αυτό προτίμησε να περάσεις τη βραδιά με δικά σου άτομα για να νιώσεις καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, οι αλλαγές που θα έχεις τη σημερινή ημέρα, θα κατακλύζουν την ζωή σου και θα δημιουργούν απρόβλεπτες συνθήκες. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή. Πρόσεξε, γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει. Μην αφήσεις οικογενειακά θέματα να διαιωνίζονται. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις το ηλεκτρισμένο κλίμα που υπάρχει αυτή την στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, πρέπει να εκμεταλλευτείς όσο μπορείς αυτήν την Πέμπτη, που το πλανητικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για το ζώδιό σου και θα έχεις την ικανότητα να βρίσκεις τα κατάλληλα άτομα την κατάλληλη στιγμή, για να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις που θέλεις. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τα ζητήματά σου, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, αποκτάς περισσότερη επικοινωνία και απολαμβάνεις τον θαυμασμό του περίγυρού σου, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισε την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν και το βράδυ είναι ιδανικό για να αναθερμάνεις κάποιες σχέσεις σου που νιώθεις κάπως απόμακρες.

ΛΕΩΝ

Αν είσαι Λέων, μέρα εσωτερικής αναγέννησης είναι η σημερινή για εσένα. Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές. Θα πρέπει να προσέχεις πώς χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να επιχειρείς πάντα να τις θέτεις υπό έλεγχο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά, με τη θέση της Σελήνης στον Καρκίνο να σου στέλνει τις ευεργετικές της ιδιότητες. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία. Θα σου κάνει πολύ καλό. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, προσπαθώντας να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν ολομόναχος.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, γεγονός είναι πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να σταματήσεις να πιστεύεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα. Προσπάθησε να κρατήσεις την πόρτα του μυαλού σου ανοιχτή σε νέες, ίσως προκλητικές ιδέες και αλήθειες, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην καινούργια πραγματικότητα που σε πλησιάζει. Θα συνειδητοποιήσεις τελικά ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται και η καθημερινότητά σου θα πάρει μια άλλη πορεία προς το καλύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, αυτή η Πέμπτη θα είναι για εσένα μέρα κατάλληλη, για να βάλεις νέους στόχους σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Πρόσεξε μόνο να μην αμελήσεις καταστάσεις, που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Η ονειροπόληση θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας και πρέπει να προσέχεις να μην παρασυρθείς από επιπολαιότητες. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου σε ευνοεί για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι Τοξότης, αυτή η Πέμπτη για εσένα είναι μέρα ακατάλληλη για να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα κάνει ακόμα και πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου τελικά να συμφωνήσουν. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι, αλλά η μεγάλη ευαισθησία που έχεις, σε αποσυντονίζει;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα, λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου. Με το ταλέντο που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στον παρελθόν παρέμεναν στάσιμα. Σήμερα ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα δεχτείς κάποιες ειδήσεις και θα νιώσεις μεγάλη ψυχική γαλήνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, ημέρα έντασης και εκνευρισμού, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου, θα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ό,τι κάνεις να είναι μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι και αν έρθει στον δρόμο σου. Το διάστημα αυτό είναι μεταβατικό και πρέπει να συμβιβαστείς με την επικρατούσα κατάσταση και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Έφτασε ο καιρός να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε μπορεί να σε κρατάει πίσω στην πορεία της ζωής σου και να διεκδικήσεις πιο δυναμικά τα δικαιώματά σου.