Παραθερίζει ανέμελος στην Αντίπαρο μαζί με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Τομ Χανκς, ο οποίος έχει επανειλημμένα εκδηλώσει τη μεγάλη αγάπη και εκτίμηση που τρέφει για τη χώρα μας.

Ωστόσο, το μυαλό του δεν σταματά να…δουλεύει υπερωρίες ούτε κατά τη διάρκεια των διακοπών και μάλιστα επεκτείνοντας το πεδίο των ενδιαφερόντων του.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά, επινόησε μια πρωτότυπη εφαρμογή για κινητά, η οποία έχει ήδη κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στον κόσμο των απανταχού “γκατζετάκηδων”, οι οποίοι σπεύδουν να την επικροτήσουν.

“Hanx Writer” η ονομασία της εν λόγω εφαρμογής για ipad, η οποία προσφέρεται δωρεάν και διαθέτοντας τρία διαφορετικά μοντέλα γραφομηχανών θα πρέπει ιδανικά να χρησιμοποιείται για να γράψει κάποιος ερωτικές επιστολές ή το ημερολόγιό του και όχι νομικά έγγραφα ή πολυσέλιδες εργασίες.

“Ήθελα να αναβιώσω την αίσθηση μιας παλιάς γραφομηχανής, τους ήχους της, οι οποίοι στα αφτιά μου ακούγονται σαν μουσική και αποτελούν πηγή έμπνευσης όταν κάθομαι να γράψω”, δήλωσε σχετικά ο αγαπημένος ηθοποιός στα μέσα ενημέρωσης.

Τι άλλο να πούμε πια για τον πολυμήχανο και πολυτάλαντο “Ναυαγό” παρά μόνο καλή συνέχεια στις εμπνεύσεις και πάντα τέτοια!