Σκορπιέ, στο "κόκκινο" η καλή σου διάθεση! - Ταύρε, προσοχή στων εχθρών σου τη διάσταση! - Λιοντάρι, θα μάθεις κάτι και θα κλέψεις την παράσταση

"Ένα αστέρι πέφτει, πέφτει". Το θέμα είναι, εσένα σε ανεβάζει;

Σκορπιέ, στο "κόκκινο" η καλή σου διάθεση! - Ταύρε, προσοχή στων εχθρών σου τη διάσταση! - Λιοντάρι, θα μάθεις κάτι και θα κλέψεις την παράσταση

"Ένα αστέρι πέφτει, πέφτει". Το θέμα είναι, εσένα σε ανεβάζει;


ΚΡΙΟΣ

Το τελευταίο διάστημα, φίλε Κριέ, σου έφερε καθυστερήσεις και άγχος, με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι όλα μένουν πίσω και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Σήμερα θα δεις ότι πολλές από αυτές τις καταστάσεις αρχίζουν να εξελίσσονται και μάλιστα με τρόπο, που σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά τυχερός. Μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις, βέβαια, γιατί θα τα καταστρέψεις όλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή Τρίτη, φίλε Ταύρε, είναι πολύ θετική για εσένα και αυτό φαίνεται καταρχήν από την καλή σου διάθεση και την επιθυμία που έχεις να βρεθείς με παρέες και να περάσεις πολύ όμορφα. Μην υποκύψεις λοιπόν σε όσα σε στενοχωρούν, γιατί σύντομα θα αποτελούν παρελθόν. Ωστόσο, δείξε προσοχή σε κάποια άτομα που μπορεί να σου βάζουν εμπόδια εκεί που δεν το περιμένεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα για να μπορέσεις να κάνεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις να σε παρασύρει η ένταση που μπορεί να νιώσεις, μόνο και μόνο επειδή θέλεις να τελειώνεις με κάποια ζητήματα. Γενικά, η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι τα εμπόδια που μπορούν πραγματικά να σε σταματήσουν, όποτε μην την αφήσεις να πάει χαμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, σήμερα θα σου χρειαστεί αρκετός προγραμματισμός, αλλά και ψυχραιμία, για να τακτοποιήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, και ιδιαίτερα όσα έρχονται από το παρελθόν. Μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες, αλλά μην κάνεις πίσω και μην αναβάλεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα δεις πως πολλές υποθέσεις σου, που παρέμεναν στάσιμες, θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά και μάλιστα με τον τρόπο που εσύ θέλεις. Να περιμένεις ειδήσεις και αλλαγές, που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα. Η σημερινή μέρα θα σου χαρίσει μια ευχάριστη διάθεση κι αυτή, με τη σειρά της, την ενέργεια να κάνεις όσα έχεις στο μυαλό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, θα δεις σήμερα πολλά ζητήματα που σε είχαν απογοητεύσει με την στασιμότητά τους, να μπαίνουν σε μια πορεία εξέλιξης αρκετά ικανοποιητική για τη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ από την πλευρά σου, είναι να είσαι ψύχραιμος και να μην αφήνεις το άγχος να σε καταβάλει, γιατί είναι σίγουρο ότι θα οδηγηθείς σε λάθη.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα ευνοούνται οι συναναστροφές και επαφές με δικά σου άτομα. Μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου που έχεις να δεις καιρό, αλλά και με φίλους και παρέες, που σε κάνουν να περνάς όμορφα. Γενικά, θα την απολαύσεις την σημερινή Τρίτη, καθώς η διάθεσή σου είναι καλή και έχεις την όρεξη να υλοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Τρίτη για εσένα είναι μια πολύ καλή μέρα, καθώς η αισιοδοξία βρίσκει ξανά τη θέση της στο μυαλό σου, αλλά και στην ψυχή σου. Αυτό σου δημιουργεί μια αίσθηση ανανέωσης, ενώ θέλεις να κάνεις πράξη όλες σου τις ιδέες. Μη διστάσεις μπροστά σε τίποτα, όσο «προχωρημένα» ή ανατρεπτικά κι αν είναι αυτά που σκέφτεσαι. Επίσης, να θυμάσαι ότι οι δικοί σου άνθρωποι είναι εκεί για να σε υποστηρίξουν, οπότε μίλησέ τους άφοβα και δέξου τις συμβουλές τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες θα σου χαλάσουν τη διάθεση και δεν θα σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις όπως θέλεις. Είναι καιρός να αλλάξει κάποιες συνήθειες που σου δημιουργούν πρόβλημα και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Κάνε μια νέα αρχή, που θα σε βοηθήσει να ζεις καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα θα σε χρειαστούν κάποιοι άνθρωποι από το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον και θα πρέπει να βρεις το χρόνο να τους συμπαρασταθείς, να ακούσεις τα προβλήματά τους και να βρεις τον τρόπο να τους βοηθήσεις. Μην αμελείς τις προσωπικές σου σχέσεις λόγω των αυξημένων επαγγελματικών σου υποχρεώσεων, γιατί στο τέλος θα το μετανιώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, αν και το τελευταίο διάστημα είχε αρκετές καθυστερήσεις, που σε έχουν αγχώσει, τα πράγματα σήμερα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα μπορέσεις να ηρεμήσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή και ηρεμία, για να μην κάνεις λάθη. Επίσης, η σημερινή Τρίτη είναι πολύ καλή για να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα που έχεις παραμελήσει.

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, η σημερινή μέρα σου δημιουργεί μια τάση έντονης περισυλλογής, αλλά και την ανάγκη να κατανοήσεις καλύτερα διάφορα ζητήματα, που συμβαίνουν στη ζωή σου. Έτσι, θα μπορέσεις να δώσεις και μια εξήγηση για τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων, που σε προβληματίζουν. Μη διστάσεις να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους για όσα σκέφτεσαι, γιατί μπορεί να σε βοηθήσουν σε αυτή την αναζήτηση.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα