Απανταχού επιστήμονες…σοκολατόφιλοι, ενωθείτε!

Το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, στη Βρετανία και συγκεκριμένα το τμήμα Χημικών Μηχανικών και Βιοτεχνολογίας προκήρυξε τη θέση για έναν υποψήφιο διδάκτορα πάνω στο αντικείμενο της σοκολάτας.

Στόχος της έρευνας είναι να βρεθεί πώς γίνεται να μη λιώσει η σοκολάτα σε θερμά κλίματα και κτλ., κτλ., κτλ. Τα υπόλοιπα δεν έχουν άλλωστε και μεγάλη σημασία, αφού η λέξη-κλειδί κλέβει όλη την παράσταση: Σοκολάτα.

Σπεύσατε, λοιπόν, υποψήφιοι διδάκτορες ανά τον κόσμο, διότι οι αιτήσεις πριν την επίσημη έναρξη της…σοκολατο-διερεύνησης, θα πρέπει να έχουν συμπληρωθεί μέχρι τις 29 Αυγούστου.

Ακόμη κάθεστε..;