ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα σε διακατέχει μία τάση να προβείς σε σημαντικές αλλαγές στους βασικούς τομείς της καθημερινότητάς σου, που δεν σε ικανοποιούν. Δεν πρέπει όμως να κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Από το απόγευμα και μετά θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα, που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, μέρα με πολλές ανακατατάξεις θα είναι η σημερινή για εσένα, με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ήλιο και να σε επηρεάζει. Αν έχεις τη δυνατότητα, προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς όσο μπορείς από όλα όσα συμβούν και κάτσε να σκεφτείς, αφομοίωσε τις αλλαγές και δες την θετική πλευρά των πραγμάτων. Άλλωστε, καμιά φορά δεν είναι στο χέρι μας η έκβαση των γεγονότων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα μπεις σε μια διαδικασία να σκεφτείς να κάνεις αλλαγές σε όλα αυτά, που σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν. Μην έρθεις σε σύγκρουση με δικά σου άτομα, γιατί μπορεί να προκαλέσεις άθελά σου ανεπανόρθωτες ζημιές και να ψυχράνεις το μεταξύ σας κλίμα. Επίσης, μην αγχώνεσαι με θέματα που εσύ θα θέλεις να προχωρήσεις και να τα ολοκληρώσεις, αλλά αυτά καθυστερούν. Κάνε υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα στην ζωή σου θα είναι πολλές, γι’ αυτό πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Ακολούθησε το ένστικτό σου, για να διακρίνεις ποια άτομα θέλουν το καλό σου, και μην εμπιστεύεσαι τον καθένα που σου ανοίγεται και σου παρουσιάζεται ως φίλος.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα έχεις έντονο εκνευρισμό, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη της Σελήνης με τον Ήλιο από το ζώδιο σου και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν, χωρίς όμως σημαντικό αποτέλεσμα. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα ζητήματα που αφορούν στο παρελθόν και δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι, ό,τι και αν γίνει. Διατήρησε την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται, και αν βλέπεις ότι οι υποθέσεις σου συναντούν επανειλημμένα εμπόδια, πάτα λίγο παύση και συνεχίζεις αύριο…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα αρχίσεις να βρίσκεις επιτέλους τους ρυθμούς σου, που τους είχες χάσει, εξαιτίας θεμάτων που σε είχαν αποσυντονίσει. Όμως, όποιες ενέργειες αποφασίσεις να κάνεις, πρέπει να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά και μην φερθείς καθόλου με παρορμητισμό.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, μία δύσκολη ημέρα θα είναι αυτήν την Κυριακή για εσένα, μιας και η Σελήνη πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ήλιο και φέρνει δυσκολίες και ασυνεννοησίες σε όλα τα επίπεδα και εκφάνσεις της καθημερινότητάς σου. Πρόσεξε πολύ τα λόγια σου και τις κινήσεις που θα κάνεις, αν θες να έχεις καλά ξεμπερδέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σε πολλές καταστάσεις που δεν έδινες λύσεις μέχρι τώρα, γιατί σε δέσμευε η συναισθηματικότητά σου, σήμερα θα κάνεις επιτέλους πάρα πολλά ξεκαθαρίσματα. Πρέπει να δεις μερικά πράγματα με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Μπορείς να κάνεις επαφές με τα πολύ οικεία πρόσωπα, για ανταλλαγές απόψεων και για εκτόνωση της ψυχικής πίεσης που νιώθεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στα οικογενειακά σου, ενώ δεν θα σου μένει χρόνος για να ασχοληθείς και λίγο με τις προσωπικές σου ανάγκες. Πρέπει να φροντίσεις να προσέξεις τον εαυτό σου και την διατροφή σου, αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές. Μην αλλάξεις σήμερα πορεία, αν έρθουν κάποια προβλήματα κατά την διάρκεια της ημέρας. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα θα είναι έντονη σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις και καλό θα είναι να αποφύγεις να πάρεις οριστικές αποφάσεις, για σημαντικά θέματα της ζωής σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή. Αυτό θα σε κάνει να καθίσεις να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα, και έτσι θα μπορείς να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε να κάνεις έναν πολύ συνετό προγραμματισμό και να κρατάς την ψυχραιμία σου, όταν συναντάς εμπόδια σε κάποια θέματα που θέλεις να τελειώνεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η ημέρα θα είναι αρκετά χαλαρή, με την Σελήνη να κινείται στον Ταύρο και να σε επηρεάζει θετικά. Μπορείς να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά σου άτομα. Είναι καιρός να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και να σταματήσεις να κάνεις κακή διατροφή. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.