Οι γνωστοί της παραδέχονται ότι αρνείται να απομακρυνθεί από την πισίνα όλη τη διάρκεια της μέρας και ότι το βράδυ την πάνε σηκωτή με ασθενοφόρο για να τραγουδήσει και να βγάλει το μεροκάματο.  Αρνείται ακόμα και να απομακρυνθεί από την πισίνα για να φάει ή να κοιμηθεί. 

Η δούλα τη δεν έχει πλέον τον απαραίτητο χρόνο για να της μαγειρέψει εφ’ όσον είναι απασχολημένη όλη τη μέρα να της τραβάει φωτογραφίες για το Instagram. Παρ’ όλα αυτά η φιλότιμη πακιστανή, προσπαθεί να την ξεγελάσει δίνοντας της κοκτέιλ ακριβής σαμπάνιας κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης για να φανεί πιο glamour. Tο μυστικό της δούλας είναι πως έχει ανακατέψει τη σαμπάνια στο μπλέντερ μαζί με κοτόσουπα και χυμούς λαχανικών. Κάτι που η Ηλιάδη αδυνατεί να αντιληφθεί γιατί έχει γίνει κουρούμπελο από την ηλίαση.

Σοκαρισμένοι έμειναν οι γείτονες από τις απίστευτες βρισιές που άκουσαν την πάντα γλυκομίλητη Αγγελική Ηλιάδη να ανταλλάσσει με τον υπεύθυνο συντήρησης της πισίνας της, όταν εκείνος για καλός της πρότεινε να απομακρυνθεί από αυτήν για να την καθαρίσει.

Οι γιατροί ανησυχούν σοβαρά για την εξάρτηση της από την πισίνα και το Instagram. Ταυτόχρονα, γνωστός επιχειρηματίας της νύχτας, ακύρωσε το συμβόλαιο της μαζί του όταν διαπίστωσε ότι τα μαλλιά της από το χλώριο της πισίνας έχουν αρχίσει να μοιάζουν με σφουγαρίστρα και ο ίδιος ο Τρύφωνας Σαμαράς δήλωσε ανίκανος να την αναλάβει κομμωτικά.

Παρακάτω είναι μια από τις τελευταίες φωτογραφίες που τράβηξε η δούλα στην παρ’ όλα αυτά πάντα καλλίγραμμη και σέξι Αγγελική. Η φωτό τραβήχτηκε επίτηδες αρτιστίκ με τη δύση του ήλιου στο φόντο για να μη φανούν τα εγκαύματα στο σώμα της από την παραμονή της στον ήλιο. Για αυτόν το λόγο δίνει έμφαση στην τούρλωση των πάντα ποθητών οπισθίων, επειδή συνήθως στην πισίνα ξαπλώνει τα ανάσκελα. Κι έτσι τα μπρούμυτα, δηλαδή ο πισινός της δεν έχουν επηρεαστεί από την ηλιακή ακτινοβολία.

Σύσσωμη η καλλιτεχνική και η επιστημονική κοινότητα αλλά και Υπουργός Πολιτισμού, Κωνσταντίνος Τασούλας έχουν εκφράσει την ανησυχία τους και με επιστολές της εύχονται γρήγορη ανάρρωση . Εμείς από την πλευρά μας της ευχόμαστε να ξεπεράσει γρήγορα την περιπέτεια της ούτως ώστε να μπορεί να ποζάρει με το μαγιό της 28 Οκτωβρίου ημίγυμνη στην Πίνδο για να δώσει το δικό της στίγμα στην εθνική μας εορτή