ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα έχεις αρκετή πίεση και νεύρα, που στέκονται εμπόδιο στο να ξεκινήσεις τη μέρα σου με αισιοδοξία. Ωστόσο, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στην Παρθένο, τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ θετικά και αρκετά γεγονότα θα σε ανακουφίσουν. Μην δίνεις σημασία σε λόγια που θα ειπωθούν πίσω από την πλάτη σου και συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς το πρόγραμμα που έχεις καταστρώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, κάποια αρνητικά πράγματα που θα ακούσεις σήμερα θα σου χαλάσουν τη διάθεση, καθώς είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός και η ευαισθησία σου κάνει κακό. Καλύτερα να αγνοήσεις λοιπόν οτιδήποτε κακοπροαίρετο πέσει στην αντίληψη σου, αφού με τόση ενέργεια και τις ικανότητες που διαθέτεις, τίποτα ουσιαστικά δεν μπορεί να σε βλάψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, σήμερα με την είσοδο του κυβερνήτη σου Ερμή στην Παρθένο θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα και μάλιστα σε αυτά θα σε βοηθήσουν κάποιοι συγγενείς ή πολύ καλοί φίλοι. Η δημιουργικότητα και η ευρηματικότητά σου είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και σε κάνουν ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε οτιδήποτε χειριστείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή η Παρασκευή είναι μία μέρα με πολλές υποχρεώσεις, που θα πρέπει να ανταποκριθείς στις περισσότερες, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα. Να είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις με μεγάλη επιτυχία, αρκεί να μην τα χάσεις και στο τέλος πελαγοδρομήσεις. Πολύ δικά σου άτομα θα βρεθούν δίπλα σου, για να βοηθήσουν την κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, οι προσπάθειες που έχεις κάνει το προηγούμενο διάστημα αρχίζουν να σε ανταμείβουν σιγά-σιγά και να σε ικανοποιούν πολύ. Πολλοί άνθρωποι θα βρεθούν δίπλα σου, για να βοηθήσουν στα σχέδιά σου. Ξεμπερδεύεις με κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες και όλα θα πάνε πολύ καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή Παρασκευή για εσένα, με τον Ερμή να επισκέπτεται το ζώδιό σου και να σε ευνοεί σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Μην κάθεσαι λοιπόν λεπτό άπραγος και κάνε ό,τι μπορείς για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Ευνοούνται οι συναντήσεις με άτομα κύρους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, τα πράγματα γύρω σου αλλάζουν και αυτό γίνεται προς όφελός σου. Μην παρασύρεσαι σε γρήγορες κρίσεις, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος. Προσαρμόσου στα νέα δεδομένα και μην γκρινιάζεις για το παραμικρό. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία, που μπορεί να κάνει τη ζωή σου καλύτερη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, ημέρα με πολλές ευχάριστες ειδήσεις θα είναι η σημερινή Παρασκευή για εσένα. Με τον Ερμή από εδώ και στο εξής να κινείται στην Παρθένο, μπορείς να πλησιάσεις άτομα, με τα οποία το τελευταίο διάστημα είχες παρεξηγηθεί, και να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές με ήρεμες κουβέντες. Θα νιώσεις απόλυτα ικανοποιημένος και μετά θα επιστρέψεις στην οικογένειά σου με ευχάριστη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, τα πράγματα που σε απασχολούν είναι πάρα πολλά. Θα πρέπει να βάλεις μια σειρά και να τα τακτοποιήσεις ένα-ένα. Άλλωστε, η μέρα με τον Ερμή να κινείται στην Παρθένο από εδώ και στο εξής, ευνοεί ιδιαίτερα την υλοποίηση των σχεδίων και την εξέλιξη σε καταστάσεις, που παρέμεναν στάσιμες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, μην απογοητευτείς σήμερα, αν δεν πάνε όλα όπως θελήσεις. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που μπορείς ακόμα να εκμεταλλευτείς, για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μην το βάζεις κάτω και μην αφήνεις να πάει χαμένος ο κόπος που έχεις καταβάλει μέχρι σήμερα. Διώξε κάθε αρνητική σκέψη και συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, ξεκινάει μία πολύ δημιουργική ημέρα για εσένα και, για να την αξιοποιήσεις αλλά και να την απολαύσεις, πρέπει να αφήσεις πίσω σου τα φαντάσματα του παρελθόντος. Μην κάνεις πισωγυρίσματα, συγκεντρώσου και κοίταξε με αισιοδοξία μπροστά.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, παρότι σήμερα θέλεις να ξεμπερδεύεις με διάφορα ζητήματα, το ξέρεις ότι δεν μπορείς να ασχοληθείς με όλα και να το κάνεις αποτελεσματικά. Οπότε ηρέμησε και μην υπερβάλεις με τις ενέργειές σου. Μπορείς να ξεκινήσεις με τα σημαντικά, όπως είναι κάποια οικογενειακά θέματα, και μετά αξιολογείς και τα υπόλοιπα.