ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη πειθαρχία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς αντιπάθειες στον περίγυρό σου. Δεν είναι ένδειξη συναισθηματικής ωριμότητας το να μην αυτοελέγχεσαι. Άλλωστε, ανήκεις στα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα μην δείχνεις δογματισμό γιατί θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου σε πολλά θέματα. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους, προτού βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι θέλουν να σου πουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου τη σημερινή ημέρα (ιδιαίτερα η Σελήνη, που κινείται στον Κριό) και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Απόφυγε να κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στην υπερβολή και ακολούθησε τον δρόμο της λογικής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η δυναμικότητα που έχεις σήμερα είναι μεγάλη, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Κριού και να σε ευνοεί. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορες υποθέσεις που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, κάνε κάτι ευχάριστο και δημιουργικό και η διάθεση σου θα χτυπήσει κόκκινο… με την καλή έννοια!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, μπορείς σήμερα να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Με τον Ερμή για τελευταία μέρα στο ζώδιό σου, ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι! Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, γιατί οι ευκαιρίες που θα σου εμφανιστούν, είναι πολλές και σημαντικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, πράγματα και καταστάσεις θεωρούσες ότι έχουν παγιωθεί στη ζωή σου. Αυτήν την Πέμπτη όμως, μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω και θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να βρίσκεις λύσεις για τους υπολοίπους, αλλά όχι για σένα. Απλώς είναι λίγο περίεργες οι καταστάσεις, διαφορετικά δεν θα πελάγωνες έτσι εύκολα. Ανασκουμπώσου και όλα θα πάνε καλά. Λίγη ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση χρειάζεται μόνο.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Προσπάθησε να τους ακούσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μην καταπιάνεσαι με πολλά θέματα μαζί. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα. Μην ξεχνάς ότι έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, προσπάθησε σήμερα να συγκεντρωθείς και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα, που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές σου υποχρεώσεις. Περνάς προβλήματα και εμπόδια, που προσπαθείς να τα λύσεις. Να ξέρεις ότι όλα αυτά βαδίζουν προς το τέλος τους, γιατί η περίοδος θα είναι πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, να ξέρεις ότι όταν βιάζεσαι να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, στο τέλος κάνεις λάθη και τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλεις. Βάλε πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα, όπου σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν και μην κάνεις πισωγυρίσματα που δεν σε βγάζουν πουθενά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, αν το θέλεις πραγματικά, μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες που θα προκύψουν αυτήν την Πέμπτη στη ζωή σου. Είναι μία καλή ευκαιρία να κάτσεις να σκεφτείς, για να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου. Μπορεί σε μερικά πράγματα να φταις κι εσύ, αλλά ακόμη να μην το έχεις συνειδητοποιήσει. Άλλαξε λοιπόν στάση στα πράγματα και στα γεγονότα. Με περισσότερη διπλωματικότητα, τα αποτελέσματα που θα έχεις θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, είσαι σε αναμονή και περιμένεις κάποια πράγματα για διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και να ξέρεις ότι θα έρθουν και θα είναι όλα πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να βάλεις καινούργιους στόχους και τα θεμέλια σε θέματα που υπάρχουν ήδη, αλλά είναι προβληματικά. Μην απογοητεύεσαι από τη στασιμότητα των ημερών. Πολύ γρήγορα θα φανεί φως στο τούνελ!

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει σήμερα και επίσης, μην αφήνεις διάφορες καταστάσεις να σε καταβάλλουν ψυχικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, γιατί θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Θα νιώσεις απογοήτευση για πολλά θέματα που θέλεις να τελειώνουν, αλλά αυτά παραμένουν σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή, γιατί είσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά.