Ο φακός του περιοδικού Hello  συνέλαβε μια από τις πιο φιλικές παρέες της ελληνικής σόου μπίζ να απολαμβάνει σπάνιες λιχουδιές με ιδιαίτερο κρασί και ανέμελη διάθεση σε γνωστή και ακριβή ταβέρνα του Φισκάρδο.

Το φθινόπωρο που έρχεται προβλέπεται ιδιαίτερα δύσκολο και ανταγωνιστικό για τα τηλεοπτικά media και ο Αlpha είναι διατεθειμένος να μπει χοντρά στο παιχνίδι.  Έτσι λίγο πριν την αρχή του «ματς», ο πρόεδρος του καναλιού προσέφερε λίγες μέρες χλιδάτης ξεγνοιασιάς καλώντας στο κότερο του, τα δύο πιο αγαπημένα του πρόσωπα από το κανάλι της Κάντζας.

Την στενή του φίλη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με την αδελφή της αλλά και τον πάντα, απολαυστικά αριστοφανικό, «δικαστή» του συστήματος και της κρίσης, Λάκη Λαζόπουλο. Δύο από τα πρόσωπα που με τον τρόπο τους και τη δουλειά τους, έχουν παγιώσει τη θέση τους στον ανανεωμένο Alpha και θεωρούνται αναντικατάστατα.

Λίγες μέρες πολυτέλειας στα καταγάλανα νερά του Ιονίου, για ένα δυνατό και “δεμένο” παρεάκι που τους ενώνουν οι κοινές απόψεις, η λάμψη, η ποιότητα, η φιλοδοξία και η επιτυχία.