Έχουν λατρευτεί αμφότεροι από τον κόσμο της ομάδας, περισσότερο από οποιοσδήποτε άλλος προπονητής που έχει περάσει από τον πάγκο των ερυθρόλευκων την τελευταία 25ετία. Και πώς να γίνει αλλιώς, όταν τόσο η δουλειά τους όσο και το ήθος τους (κυρίως αυτό) άφησαν και συνεχίζουν να αφήνουν ανεξίτηλο το σημάδι τους στην ομάδα του Λιμανιού;

Ο λόγος για τους Βαλβέρδε και Μίτσελ, για τους οποίος εκτός από τα κοινά που παρουσιάζουν στο μανατζάρισμα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που βρίσκουν και πολλές εμφανισιακές ομοιότητες.

Αύριο, λοιπόν, θα βρεθούν αντιμέτωποι στον αγώνα που θα δώσει ο Ολυμπιακός με την Ατλέτικο Μπιλμπάο. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα που δίνουν φέτος οι Πειραιώτες μπροστά στο κοινό τους, με τα περισσότερα από τα νεοαποκτηθέντα αστέρια της ομάδας να δίνουν κι αυτά το παρόν.

Εκτός, όμως, από τα αποκαλυπτήρια, το συγκεκριμένο φιλικό παρουσιάζει και μια ακόμη ιδιαιτερότητα: Τα έσοδά από τα εισιτήρια θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στη UNICEF με την οποία συνεργάζεται ο Ολυμπιακός εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Στο κάλεσμα που έκανε η ΠΑΕ για να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους γίνεται (δεδομένου ότι ο περισσότερος κόσμος λείπει διακοπές), δημιούργησε κι ένα βίντεο στο οποίο Μίτσελ και Βαλβέρδε απευθύνονται on camera, όχι μονάχα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού αλλά και σε κάθε ποδοσφαιρόφιλο που θέλει να πρακολουθήσει έναν αγώνα για καλό σκοπό.