Δεν κάνω πλάκα, εκτιμώ αφάνταστα τη Λιάνα Κανέλλη, την ευρύτητα των γνώσεων της και τη μοναδική χρήση του λόγου που την χαρακτηρίζει, μολονότι διαφωνώ μαζί της σε πολλά πράγματα. Κι έχω κάνει πολύ μεγαλύτερα ξεφτιλίκια για να βγάλω λεφτά από το να διαφημίσω κατεψυγμένα λαχανικά. Όμως η συγκεκριμένη διαφήμιση με κάνει και πεθαίνω. Άσε που δίνει και εξήγηση σε μια παλιά πράξη της Λιάνας.

Κάθε μας συμπεριφορά κι επιλογή, έχει την ρίζα του στο παρελθόν. Μόνο ανατρέχοντας σε αυτό, μπορούμε να εξηγήσουμε το παρόν, και πιθανότατα το μέλλον. Η Λιάνα Κανέλλη, έγραψε βουλευτική ιστορία όταν πριν από λίγα χρόνια, σηκώθηκε να μιλήσει στη Βουλή, κι έβγαλε από τη σακούλα της γάλα και ψωμί. «Μα γίνονται τέτοια πράγματα;»

Ναι γίνονται, κι αυτή ακριβώς ήταν η απορία της ίδιας on camera, χρόνια πριν, όταν διαφήμιζε τα κατεψυγμένα Λαχανικά Froza. «Μα γίνονται τέτοια πράγματα;» έλεγε στους τηλεθεατές με απορία μη μπορώντας να πιστέψει το θαύμα της τεχνολογίας που ονομάζεται «κατεψυγμένη μπάμια» ενώ της απαντούσε ένας κύριος εκτός κάμερας.

Κάτι σαν το Θεό και τον Μαρξ μαζί σε πνευματική καθοδήγηση. Έτσι ξεκίνησε μια ιδιαίτερη διαλεκτική σχέση με τα παντός είδους τροφίματα, που την οδήγησε στο επικοινωνιακό βουλευτικό της highlight και πιθανότατα στο μέλλον, σε περίπτωση αν θα επιλέξει να γίνει ευρωβουλευτής, σε μια κατά μετωπική αντιπαράθεση με τα λαχανάκια Βρυξελλών.

Η δουλειά δεν ειναι ντροπή, όμως αναρωτιέμαι γιατί το συγκεκριμένο βιντεάκι που είχα δημοσιεύσει παλιότερα σε άλλο site εξαφανίστηκε από το youtube και φυσικά από τη σελίδα του δημοσιεύματος. Μήπως κάποιοι νατράπηκαν γι’ αυτό; Απολαύστε το από νέα πηγή πριν το εξαφανίσουν κι από αυτήν.