Οι αστροπροβλέψεις του Σαββάτου 9/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Το θετικό στην περίπτωσή σας είναι πως οι δυσκολίες που περάσατε, δεν έχουν επηρεάσει την ποιότητά σας. Αυτό το διάστημα έχετε ανάγκη από τη στήριξη των φίλων σας ή των συνεργατών σας για κάτι καινούριο που θέλετε να ξεκινήσετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Η γοητεία σας θα βρίσκετε στα ύψη όλες αυτές τις μέρες και εσείς θα είστε βρίσκεστε στο επίκεντρο της.
 

ΤΑΥΡΟΣ

Το επόμενο διάστημα είναι κατάλληλο για να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες και να ανοίξετε τα φτερά σας για καινούριες πολιτείες και πράγματα. Η αγάπη προς τον σύντροφό σας ενδέχεται να αμφισβητηθεί από εκείνον αλλά εσείς απλά μιλήστε μαζί του. Αυτό που χρειάζεστε από τη νέα σχέση σας είναι σεβασμός και κατανόηση. 
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό θα ήταν να αποφύγετε οποιαδήποτε επένδυση έχετε σκεφτεί το τελευταίο διάστημα και να το αφήσετε για αργότερα. Κάποιες παρεξηγήσεις θα δημιουργήσουν μια προσωρινή ψυχρότητα στις σχέσεις σας. Σήμερα φαίνεται να ευνοούνται θέματα υγείας και εργασίας, με την προϋπόθεση ότι θα αξιολογείτε τα πράγματα σωστά.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή στο τι λέτε και σε ποιον το λέτε γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με ανθρώπους του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και δεν είναι αυτό που θέλετε αυτή την συγκεκριμένη στιγμή. Έχετε τις σωστές απόψεις και ξέρετε πως πρέπει να κινηθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα και είστε σίγουροι πως η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει. 
 

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να είστε σίγουροι για το που θα ξοδέψετε να χρήματα σας και να μην τα σκορπάτε αλόγιστα οι εποχές είναι δύσκολες και εσείς δεν έχετε τόσα χρήματα ώστε να τα πετάτε. Η επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα ή συνεργάτες σας δυναμώνει και σας γεμίζει ενέργεια γιατί αναγνωρίζουν την αξία σας και σας αποδέχονται.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εάν δεν αισθάνεστε πως μπορείτε να αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας ζητήστε τη βοήθεια των συνεργατών σας είναι πάρα πολλά όλα όσα έχετε αναλάβει και θα πελαγώσετε σίγουρα οι πλανήτες δε σας βοηθάνε για μεγαλύτερη επέκταση. Το πλανητικό σύστημα απαιτεί προσοχή στο χειρισμό των προβλημάτων που σας απασχολούν. 
 

ΖΥΓΟΣ

Χρειάζεται να μειώσετε τα έξοδα σας για να καταφέρετε σταθεροποιήσετε τον οικονομικό σας προϋπολογισμό. Απολαύστε τη θετική πλευρά της ζωής και κάντε αισιόδοξες σκέψεις χωρίς να φοβάστε για το αύριο, το οποίο αύριο μόνο καλά έχει να σας φέρει. Η επικοινωνία με το ταίρι σας θα βελτιωθεί, αν κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις και δεν καυγαδίζετε συνεχώς.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κινδυνεύετε να παρασυρθείτε από έντονα και επικίνδυνα συναισθήματα σήμερα καθώς η ζήλια και η ανασφάλεια σας έχουν χτυπήσει την πόρτα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας. Δεν κουραστήκατε; Ο σύντροφος έχει βαρεθεί αυτή την συμπεριφορά και σίγουρα σκέφτεται και την απομάκρυνσή του από κοντά σας. 
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα σας κρύβεται μια καταιγίδα σήμερα και μπορεί να ξεσπάσει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και με οποιοδήποτε στόχο, είναι γιατί έχετε πιεστεί πάρα πολύ στον εργασιακό σας τομέα, αλλά προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι. Αναγνωρίστε τις αξίες των συνεργατών σας για να μπορέσετε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στην κοινή εργασία που έχετε αναλάβει.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα  θα στραφείτε σε νέες μεθόδους στα εργασιακά σας, που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε καλύτερα το τι συμβαίνει γύρω σας έτσι ώστε να είναι σωστές οι αποφάσεις που θα πάρετε για το μέλλον σας. Και μην ξεχνάτε το εξής ευκαιρίες πάντα υπάρχουν και καλό θα είναι να είστε έτοιμοι να τις εκμεταλλευτείτε.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εμπνεύσεις σας έχουν αποδειχτεί απολύτως εύστοχες. Συνεχίστε στο ίδιο τρόπο σκέψης εργασίας και να είστε σίγουροι ότι έχετε εξασφαλίσει την απόλυτη επιτυχία. Νέα ξεκινήματα θα σας κάνουν να χαρείτε και θα σας ανανεώσουν. Η προσοχή σας είναι εστιασμένη σε θέματα οικονομικής φύσης ή στην πραγματοποίηση κάποιων απωθημένων σας.
 

ΙΧΘΥΕΣ

Η απαισιοδοξία που νοιώθετε τελευταία είναι προσωρινή Σύντομα θα πάρετε τις ευκαιρίες που δικαιούστε, προκειμένου να δείξετε την πραγματική σας αξία στα επαγγελματικά, αλλά και στα θέματα καριέρας. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός γίνονται αιτία για να πάρετε κάποιες ριψοκίνδυνες αποφάσεις και να σκορπίσετε επιπόλαια κάποια χρήματα τα οποία δεν έχετε και πολύ γρήγορα θα σας λείψουν. 

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr