Το μήκος του φτάνει τα 5,5 μέτρα, υπολογίζεται πως είναι 80 χρονών και ζυγίζει δύο τόνους. Μια πραγματική φονική μηχανή που αφ’ ενός αποδεικνύει ότι η ηλικία δεν έχει όρια όταν το άστρο σου είναι να γίνεις διάσημος  ακόμα κι αν έχεις πρόβλημα αναπηρίας (του λείπει το μπροστινό αριστερό του  πόδι προφανώς από μάχη με άλλο καρχαρία). Και αφ’ ετέρου ότι μπορείς να είσαι αξιαγάπητος ακόμα κι αν είσαι ένας εκ φύσεως αμετανόητος serial killer.

Η πρώτη του επαφή με τη δόξα έγινε όταν τουρίστες σε εκδρομή  τον φωτογράφισαν να πετάγεται από το νερό προκειμένου να απολαύσει ένα γκουρμέ καγκουρό. Αυτό ήταν. Ο Βρούτος κατάλαβε τη δύναμη του internet εφ’ όσον οι photo έγιναν viral κι από τότε άρχισε να κάνει εντυπωσιακά πηδήματα από το νερό παίζοντας με τους επιβάτες των τουριστικών πλοιαρίων που τον ταΐζουν.  Μολονότι μένει ανεξιχνίαστο το κατά πόσο στο μυαλό του ήθελε να παίξει ή βλέπει το κέρασμα σαν μεζέ και τους ίδιους σαν κυρίως πιάτο. Κάτι που μπορείτε να το δείτε στις παρακάτω photo.

H μεγάλη στιγμή δόξας για τον Βρούτο όμως ήρθε  πρόσφατα, όταν έκπληκτοι οι τουρίστες είδαν τον Βρούτο να κατατροπώνει καρχαρία βγαίνοντας από τα νερά προς την όχθη του ποταμού κρατώντας στα δόντια τη λεία του, πανέτοιμος να την απολαύσει. Σε κατάθλιψη θέλουν οι φήμες τον Στίβεν Σπίλμπεργκ που είδε τη μεγάλη του επιτυχία «Τα σαγόνια του καρχαρία» να αποδεικνύεται αναληθοφανής και να ξεπερνιέται από την πραγματικότητα.