Το τεύχος Αυγούστου του NEWPOSTER κυκλοφόρησε

Κατεβάστε το NEWPOSTER ΕΔΩ

Αγαπούν την Ελλάδα, σέβονται την ιστορία της και φροντίζουν να την επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι. Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, έχουν χτίσει τα προσωπικά τους ησυχαστήρια σε ελληνικό έδαφος, προσελκύοντας τους παπαράτσι και διαφημίζοντας τη χώρα μας ανά τον κόσμο.

Για τους ξένους stars ο λόγος και τη λατρεία τους για ό,τι ελληνικό. Η χρυσή τριάδα των νησιών που επιλέγουν για τις διακοπές τους είναι Μύκονος, Πάρος, Σαντορίνη. «We love Greece» φωνάζουν και κάνουν μακροβούτι στον ελληνικό τρόπο ζωής: συρτάκι και χοροί μέχρι το ξημέρωμα, καλό παραδοσιακό φαγητό και εγκάρδιοι εναγκαλισμοί με το ελληνικό συνοδευτικό «πού ’σαι, αδερφέ μου;».

Ο κατάλογος των χολιγουντιανών αστέρων που «ψηφίζουν» Ελλάδα μακρύς: Το ζεύγος Brangelina ακόμη θυμάται το όλο χρώματα ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, ο Tom Hanks με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, Rita Wilson, σχεδόν κάθε καλοκαίρι επισκέπτονται το σπίτι τους στην Αντίπαρο, ενώ πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο πέτρινο σπίτι τους στην Πάτμο που βλέπει απευθείας θάλασσα και θα αποτελεί το δεύτερο ησυχαστήριό τους στο Αιγαίο. 

Shakira, Cameron Diaz και Kim Kardashian δεν θα ξεχάσουν το σύνθημα «Μykonooos» που ηχούσε διασκεδαστικά στα αυτιά τους από τις βραδινές τους περατζάδες στα Ματογιάννια, ενώ ο άσος της μπάλας Cristiano Ronaldo, αφού προσγειώθηκε στην Πάρο και έκανε βουτιές στη Σάντα Μαρία, για να ξεχάσει την πανωλεθρία της εθνικής Πορτογαλίας στη Βραζιλία, έκανε ένα γρήγορο πέρασμα κι αυτός από τη Μύκονο, για να συνεχίσει στην Κρήτη, την οποία λατρεύει, και να καταλήξει στο Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο NEWPOSTER