Εννοείται χρόνια πριν ο Λιάγκας γίνει σουλτάνος Σουλεϊμάν της τηλεόρασης εφ’ όσον ο cult Απόστολος αποχαιρέτησε τον μάταιο τούτο κόσμο το 2006. Όμως ο Λιάγκας διακρίνεται από την  αρχή της καριέρας του για την οξυδέρκεια του. Τον μαθηματικό σχεδιασμό του επαγγελματικού του μέλλοντος και τις ποιοτικές συνεργασίες του (ψιθυρίζεται ότι είχε κάνει πρόταση συνεργασίας στη Σάσα Σταμάτη από την εποχή που εκείνη σπούδαζε στις Ουρσουλίνες).

Τι Σουγκλάκος τι Σουβλάκος, σκέφτηκε ο εθισμένος στα πιτόγυρα, μπρουτάλ παρουσιαστής της πρωινής ζώνης Γιώργος Λιάγκας αποφασισμένος να απαλλαγεί από τα σωσίβια εφ’ όσον έχει μάθει πλέον κολύμπι και μπορεί να επιπλεύσει μόνο με μπρατσάκια. Γι’ αυτό και μυστικά από τη σύντροφό του Φαίη (που εκείνη την ώρα ήταν απασχολημένη να ποζάρει φωτογραφικά για τη συσκευασία βαφής μαλλιών που την αγοράζεις στα σούπερ μάρκετ, δίπλα στον πάγκο με τα τουμποφλό) αποφάσισε να ακολουθήσει ένα σκληρό αλλά αποδοτικό πρόγραμμα γυμναστικής. Όπως αποδεικνύει η παρακάτω photo του Λιάγκα – Σουγκλάκος. 

Το οποίο όμως πρόγραμμα να συνάδει με τον τόσο προβεβλημένο αντρισμό του, και να μην έχει σχέση με φλούφλικες γυμναστικές επιδείξεις που ακολουθούν οι μελανζέ. Εξασφαλίσαμε πρώτοι το βίντεο και σας το προβάλλουμε για να μπορέσετε και εσείς να αποκτήσετε ευλυγισία και χάρη χωρίς να αμφισβητηθεί ο αντρισμός σας, την ώρα που η γυναίκα σας κάνει απανωτά ντεκαπάζ για να έρθει το ψωμί στο σπίτι.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής περιλαμβάνεται στη συγκλονιστική ταινία του 1985 “Τα καθάρματα” σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Διαμαντή. O Aπόστολος αρνείται να συμμετάσχει σε μια συμμορία που οργανώνει βρώμικους αγώνες. Η συμμορία απαγάγει και βιάζει την αδελφή του και ο Απόστολος ορκίζεται να εκδικηθεί.

Το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι των Σκορδαλιάγκα, φημολογείται πως έχει ήδη υπογράψει για να πρωταγωνιστήσει στο remake.