Ο κύβος ερρίφθη και ο παίκτης που θέλει να φέρει ο Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό, έγινε γνωστός. Είναι ο Αλεχάντρο Αλφάρο.

Απομένει μόνο μία… λεπτομέρεια για να έρθει ο Ισπανός: να περάσει η ομάδα του Αναστασίου τη Σταντάρ Λιέγης απόψε και να εισπράξει το παραδάκι, που είναι γύρω στα 5 εκατ. ευρώ (υπό προϋποθέσεις ίσως και περισσότερα).

Το καλό είναι ότι το θέμα έχει προχωρήσει και ο ίδιος ο 27χρονος επιθετικός της Μαγιόρκα το απέδειξε με τις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα gazzetta.gr: «Ναι, έχουμε μιλήσει με τον Παναθηναϊκό, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε συμφωνήσει. Αυτό θα πρέπει να γίνει σε πιο συγκεκριμένη βάση, όταν η ομάδα περάσει από αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι που έχει. Αυτή ήταν η ενημέρωση που είχα από τον Παναθηναϊκό, στους ανθρώπους του οποίου εξήγησα ότι θα με ενδιέφερε πολύ η προοπτική και ότι θα περιμένω να μιλήσουμε εκ νέου. Τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία, θέλω να ευχηθώ και καλή τύχη για το ματς των προκριματικών!».

Ας δούμε, όμως, το μόνιμο αγκάθι, το οικονομικό. Ο Αλφάρο τσεπώνει 2 εκατ. ευρώ και φυσιολογικά η Μαγιόρκα της δεύτερης κατηγορίας δεν μπορεί να τον συντηρήσει. Μάλιστα, για την κατανόηση που έδειξε στους νησιώτες εισέπραξε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, 200.000 ευρώ και με αυτά στην τσέπη θα μιλήσει με τον Αλαφούζο. Ο οποίος είναι βέβαιος ότι με μια 500άρα τον έχει δικό του.

Δεν έχει άδικο ο πρόεδρος…