Τελευταία προσθήκη των ερυθρολεύκων είναι ο Αλμπέρτο Μποτία, ο κεντρικός αμυντικός που ήρθε από τη Σεβίλλη για να αντικαταστήσει τον Κώστα Μανωλά.

Αυτό δεν συμβαίνει επειδή ο Μίτσελ δεν εμπιστεύεται τους άλλους… πέντε στόπερ που έχει, αλλά επειδή θέλει να επιλέξει για την τελική «αποστολή» της χρονιάς, ανάμεσα στους καλύτερους. Ο 25χρονος αμυντικός, βέβαια, σαφώς θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του τεχνικού των πρωταθλητών.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, περιμένει τον Άλαν Πουλίδο για την κορυφή της επίθεσης, ένα ζήτημα που επίσης δεν έχει κλείσει τυπικά μετά τα ανεκδιήγητα κόλπα της Τίγκρες, αλλά και έναν ακόμη φορ, παρά το γεγονός ότι στο ρόστερ του υπάρχει ο Σαβιόλα, ο Δαμαντάκος, ο Παπάζογλου και ο Ολαϊταν, για τον οποίο οι γιατροί λένε ότι όλα πηγαίνουν καλά.

Εκτός από το βέλος που θα αποκτήσουν οι πρωταθλητές και το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι «όνομα», δίνουν αγώνα για να εξασφαλίσουν έναν καλό κεντρικό χαφ, με το όνομα του Ρομπίνιο να παίζει ακόμα στις λίστες τους, αλλά και έναν αξιόπιστο και ποιοτικό εξτρέμ, με δεδομένη τη δυσκολία της υπόθεσης Κάμπελ.

Όλα αυτά τα ζητήματα θα τακτοποιηθούν μέσα στο πρώτο 20μερο του Αυγούστου, διότι μετά από λίγα 24ωρα κάνει σέντρα η Σούπερ Λίγκα και η ομάδα πρέπει να έχει «τρέξει» εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ.

Απ’ ότι καταλαβαίνετε, λοιπόν, ο Αύγουστος θα… καίει.