ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η ιεράρχηση των υποχρεώσεών σου θα είναι απαραίτητη σήμερα, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όλα όσα πρέπει να κάνεις. Μην αφήσεις το άγχος να σε κυριεύσει, γιατί δεν θα καταφέρεις να κάνεις τελικά τίποτα. Άλλωστε, το γεγονός ότι θέλεις να κάνεις τα πάντα τέλεια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ‘‘τρελαίνεσαι’’ κιόλας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα θελήσεις να αλλάξεις πολλά πράγματα, που δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες. Μην κάνεις πίσω και κυρίως, μη χάνεις την αισιοδοξία σου. Όλα μπορούν να συμβούν, αν πραγματικά τα προσπαθήσεις. Με τονισμένη την αυτοπεποίθησή σου, μπορείς να κάνεις θαύματα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας ευνοεί τις κοινωνικές επαφές, οι οποίες άλλωστε, θα σου χρειαστούν άμεσα. Είναι πολλοί οι άνθρωποι που σε εκτιμούν και θα θελήσουν να σε βοηθήσουν, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό θα σε κάνει να νοιώσεις ιδιαίτερη ικανοποίηση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η ημέρα θα είναι καλή για να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις σου, που το τελευταίο διάστημα περνάνε αρκετές δυσκολίες. Μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά για όλα όσα σε έχουν στεναχωρήσει και, με ειλικρίνεια, να καταφέρεις να λύσεις πολλές από τις παρεξηγήσεις, που σε έχουν προβληματίσει.

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα νιώθεις ότι χάνεις την υπομονή σου με κάποια ζητήματα, που παραμένουν στο ίδιο ακριβώς σημείο. Μην εκνευρίζεσαι, γιατί θα δεις σύντομα ότι όλα προχωράνε για το δικό σου καλό, ακόμα κι αν αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς. Άλλωστε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σε βοηθά ιδιαίτερα για να πετύχεις όσα έχεις στο νου σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή Πέμπτη, αγαπητέ Παρθένε, είναι μια γεμάτη μέρα και κυρίως πολύ δημιουργική για εσένα, αφού το πλανητικό σκηνικό βελτιώνει κατά πολύ την ψυχολογική σου διάθεση, με αποτέλεσμα να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου και να τις πραγματοποιήσεις, χωρίς πολύ κόπο. Οι συνθήκες είναι άκρως ευνοϊκές για νέες προτάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, η μέρα είναι καλή για να σκεφτείς και να προγραμματίσεις εκ νέου όλα όσα θέλεις να κάνεις. Τώρα που οι πλανήτες ευνοούν τις ενδοσκοπήσεις και τους βαθύτερους συλλογισμούς, είναι σημαντικό να ανακαλύψεις τις ουσιαστικές ανάγκες σου, που αφορούν στο μέλλον της επαγγελματικής σου ζωής, αλλά και τις σχέσεις σου με κάποια άτομα. Για να αποφασίσεις επ’ αυτών των ζητημάτων, χρειάζεται λίγη ηρεμία και σκέψη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα είναι απίστευτα μεγάλη και αυτό σε κάνει να μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί ή ήδη σε προβληματίζει. Επίσης, θα νιώσεις ανεξάρτητος και αρκετά αυτάρκης και αυτό θα αποκαταστήσει τις σχέσεις σου με κάποιους ανθρώπους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, απαιτείται να επιστρατεύσεις τις πιο κοινωνικές πτυχές του χαρακτήρα σου και να επιδιώξεις νέες γνωριμίες με άτομα ισχύος, που θα σε βοηθήσουν σημαντικά στην προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων. Επίσης, καλή θα είναι η ημέρα για να διορθώσεις κάποια λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσεις μπροστά, απαλλαγμένος πλέον από αυτά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι Αιγόκερως, η ημέρα είναι αγχωτική για εσένα, καθώς θα κληθείς να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου. Βέβαια, να ξέρεις ότι με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, το μυαλό σου θα είναι καθαρό, να πάρεις τις πιο ορθές. Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα και δεν κρίνεις με τη λογική.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, αρκετά ζητήματα θα σε απασχολήσουν τη σημερινή μέρα και πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος θα κάνουν την εμφάνισή τους, για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι δεν λύνεται στην ώρα του, δεν εξαφανίζεται, αλλά επανέρχεται στο προσκήνιο εκεί που δεν το περιμένεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, για προφανείς λύσεις που δεν έχεις σκεφτεί και συζήτησε με τα άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Κάτι θα έχουν να σε συμβουλέψουν και αυτοί…

 

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, αν καταφέρεις να ξεκολλήσεις από κάποια ζητήματα που ανήκουν στο παρελθόν, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ πιο όμορφα στο παρόν και να υλοποιήσεις τα περισσότερα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Είναι στο χέρι σου να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις.