Από σήμερα κιόλας ένας άνεμος αλλαγής, ένας άνεμος ελπιδοφόρος και ανανεωτικός έχει κάνει την εμφάνισή του πάνω από πόλεις και χωριά, πάνω από κάμπους και νησιά της Ψωροκώσταινας!

Δεν ξέρω αν τον πήρατε χαμπάρι, εγώ πάντως τον ένιωσα για τα καλά. Και τον ένιωσα αμέσως αφότου διάβασα την είδηση με τίτλο: “Το επόμενο ραντεβού των υπουργών της ελληνικής κυβέρνησης με την Τρόικα θα διεξαχθεί στο Παρίσι“… Εξέλιξη, λέει, η οποία αποτελούσε διακαή πόθο των ελλήνων κυβερνώντων που δεν ήθελαν, ξαναλέει, να ερεθίσουν τον λαό με την παρουσία των τροϊκανών στην Αθήνα.

Γιατί, πράγματι, αυτό ήταν και παραμένει το μεγαλύτερο ζήτημα για το λαό. Το μέρος που κλείνετε τα ραντεβουδάκια σας με τους εκπροσώπους της τρόικας. Όχι το περιεχομένο των συζητήσεων σας, προς θεού…

Πάλι καλά που την “ψυλλιαστήκατε” και κανονίσατε οι μελλοντικές συναντήσεις σας να λαμβάνουν χώρα στη σκιά του Άιφελ, γιατί έτοιμοι ήμασταν να μας γυρίσει καμιά μέρα το κεφάλι και να εξαγριωθούμε και να βγούμε στους δρόμους. Θα σας πετούσαμε στα μούτρα καμιά επανάσταση και θα τρέχατε... Στο τσακ μας προλάβατε!

Στο Παρίσι, λοιπόν, κουφάλες! Στο Παρίσι κι ακόμα παραπέρα!

Ουφ… Όλα φαντάζουν όμορφα πια!