Οι αστροπροβλέψεις της Παρασκευής 8/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Είναι βασικό σήμερα να μπορέσετε να μιλήσετε κατευθείαν μέσα στην καρδιά αυτών που αγαπάτε για να μπορέσουν να σας καταλάβουν και να τελειώσουν οι εντάσεις μαζί τους. Σχέσεις με ορισμένους φίλους ή συνεργάτες σας βρίσκονται στο μικροσκόπιο σήμερα, γιατί το τελευταίο διάστημα  παρατηρείτε ότι κάτι δεν σας καλύπτει σε ορισμένες κινήσεις τους. 
 

ΤΑΥΡΟΣ

Χρησιμοποιείστε σωστά επιχειρήματα και πρωτότυπες ιδέες για να πείσετε τους συνεργάτες ή συνεταίρους σας ώστε να επενδύσουν στα σχέδιά σας. Θα νιώσετε αδικημένοι σήμερα στα αισθηματικά σας και έτσι μπορεί να ενδώσετε πιο εύκολα σε φλερτ που θα σας γίνουν.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φροντίστε σήμερα να γεμίσετε τις μπαταρίες σας να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε  για να μην καταρρεύσετε, το έχετε παρακάνει το τελευταίο διάστημα με την συνεχή κούραση Εάν περιμένατε κάποια αύξηση στις αποδοχές σας, ίσως ήρθε η κατάλληλη εποχή για να το συζητήσετε με τους προϊσταμένους σας.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η περίοδος είναι πολύ σημαντική σε ό,τι αφορά την εξέλιξη των αισθηματικών σας για να συνεχίσει η ηρεμία στην σχέση σας θα πρέπει να έρθετε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε και να τους δείξετε τα συναισθήματά σας. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας. 
 

ΛΕΩΝ 

Μια ισορροπημένη διατροφή είναι η ιδανική λύση για να ξεπεράσετε το πρόβλημα της υγείας σας που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες, ίσως θα πρέπει να ασχοληθείτε με την υγεία σας πιο σοβαρά και να βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Η ματαιοδοξία σας μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση με συναδέλφους ή συνεργάτες.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντιμετωπίστε την ζωή με ψυχραιμία και αποφύγετε να πάρετε γρήγορες αποφάσεις ειδικά για τον επαγγελματικό σας τομέα. Θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες σύντομα. Θα βγουν όμως στην επιφάνεια κόντρες με συνεργάτες ή τα δικά σας αγαπημένα πρόσωπα που θα σας απογοητεύσουν.
 

ΖΥΓΟΣ

Έχετε βαλτώσει και νομίζω ότι έφτασε η ώρα των αλλαγών που πρέπει άμεσα να κάνετε ώρα θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί σήμερα και αυτό θα λειτουργήσει προς όφελός σας καθώς ξέρετε να αξιοποιείτε τις γνωριμίες σας. Δεν προβλέπετε ήρεμη αυτή η περίοδος για εσάς. Πρέπει να βάλετε σε τάξη το μυαλό σας για να ελέγξετε τα συναισθήματα και τις επιλογές σας.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η περίοδος πρόκειται να σας φέρει πολλές υποχρεώσεις και μεγάλο άγχος. Καθυστερήσεις και εκκρεμότητες σε οικονομικές υποχρεώσεις που εμπλέκονται και τρίτοι, συνεχίζουν να σας απασχολούν εσάς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σας και δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε. 
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αποφασιστικότητα και ο αυθορμητισμός χαρακτηρίζει κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του τρίτου δεκαημέρου. Το διάστημα που ακολουθεί θα πρέπει να τακτοποιήσετε κάποια θέματα που αφορούν το σπίτι σας, αλλά και τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας συγχρόνως.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η περίοδος αυτή είναι ιδανική να κάνετε πραγματικότητα τα επαγγελματικά σας σχέδια. Η αφοσίωση του συντρόφου σας έχει χτίσει γερά θεμέλια στη σχέση σας και εσείς δεν πρέπει να ασχολείστε με τον τομέα αυτό. Θα πρέπει επίσης να έχετε τεράστια υπομονή για να μην απογοητευτείτε από τις συνεχιζόμενες αναποδιές που προκύπτουν στην εργασία σας.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη να είστε αποδεκτοί από το ευρύτερο περιβάλλον σας, προκαλεί προβλήματα στον ψυχισμό σας αφεθείτε στην μαγεία του εσωτερικού σας κόσμου και αφήστε όλο αυτό το μεγαλείο να φανεί και να είστε σίγουροι ότι θα δεχθείτε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Η καλή σας διάθεση συνεχίζεται και σήμερα.
 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Σταματήστε όμως τις καταχρήσεις οι οποίες δεν σας ωφελούν, αλλά το αντίθετο σας κουράζουν περισσότερο. Δημιουργικά πλάνα είναι λίγο δύσκολο να πραγματοποιηθούν αυτή την περίοδο μείνετε λίγο ήρεμοι και περιμένετε.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr