Την ώρα που θα έπρεπε ως άνθρωποι και ιδιαίτερα ως μελλοντικές μάνες να κλαίνε με τα όσα τραγικά συμβαίνουν στη Γάζα, εκείνες χαμογελούν… ροζ και επιδεικνύουν τα κορμιά τους όσο πιο τολμηρά μπορούν.

Ποζάρουν προκλητικά τα καλοζωισμένα κορμιά τους στους συμπατριώτες τους Ισραηλινούς πολεμιστές. Με τα κάλλη τους θέλουν να τους τρελάνουν και να τους καταστήσουν πιο…μαχητικούς.

Και η Γάζα γεμίζει, διαμελισμένα πτώματα, άψυχα παιδικά κορμάκια να κείτονται πάνω σε συντρίμμια κτιρίων.

Οι κοπέλες του Ισραήλ ανεβάζουν προκλητικότατες φωτογραφίες στο Facebook και τις αφιερώνουν στους στρατιώτες τους. Θα έπρατταν το ίδιο άραγε αν θύματα ήταν τα παιδιά τους, τα ανίψια τους, οι πατεράδες και τα αδέρφια τους. ΑΗΔΙΑ!
Μπερδεύουν και καταστρέφουν ακόμα και τον ερωτισμό με τρόπο εμετικό.

Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία για το ποια πλευρά μπορεί να έχει δίκιο και το ποια έχει άδικο. Σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε σε έναν υποτιθέμενο πολιτισμένο κόσμο να συμβαίνουν τέτοια φρικαλέα εγκλήματα. Αν οι Ισραηλινές ήθελαν με τα κορμιά τους να βοηθήσουν, ας κινούνταν προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης βιώσιμης λύσης. Ας επιχειρούσαν να τρελάνουν τους πολιτικούς με τα «τούμπανο κορμιά» τους και αφού τους τρελάνουν με τα κάλλη τους να τους πίεζαν ακόμα και με μαστίγιο για την επίτευξη ειρήνης.

Εκεί θα φαινόταν η μαγκιά τους και θα τις θαυμάζαμε. Τώρα τις ταυτίζουμε με άλλα πράγματα…