Σαφώς και κανείς σοβαρός δεν μπορεί να πει το παραμικρό, έστω μετά την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού επί της μεγάλης Μίλαν και μάλιστα με 3-0.

Οι απουσίες των ροσονέρι, μάλιστα, ήταν αρκετές (Μπαλοτέλι κλπ.), ενώ ο Πίπο Ιντζάγκι χτίζει μια ομάδα από την αρχή σε αντίθεση με τον Μίτσελ που καλείται να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε την προηγούμενη σεζόν.

Παρόλα αυτά, ο πρωταθλητής είχε διαστήματα που ξεχώρισε και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό σημείο για την εποχή. Δεν είχε κενά διαστήματα, δεν είχε απογοητευτικές ατομικές αποδόσεις και μαζί με τη γκολάρα του Μπουχαλάκη ο οποίος μάλλον θα δοθεί δανεικός, δύο ποδοσφαιριστές ικανοποίησαν στο μέγιστο βαθμό τον Ισπανό τεχνικό των Ερυθρολεύκων.

Ο ένας είναι ο Κασάμι και ο άλλος ο Μαζουακού. Ο Ελβετός φαίνεται να δίνει στον Ολυμπιακό «ανάσες» στο χώρο της μεσαίας γραμμής, κοντρολάρισμα στο παιχνίδι και κυρίως στήριγμα στον Τσόρι Ντομίνγκεζ, ο οποίος τώρα έχει τη δυνατότητα να κινηθεί πιο επιθετικά και να οργανώσει τις επιθέσεις χωρίς άλλες… έννοιες. 

Η δεύτερη περίπτωση είναι, μέχρι τώρα, αποκάλυψη. Ο 20χρονος Μαζουακού ενθουσίασε τους πάντες τόσο στο πρώτο ημίχρονο που έπαιξε αριστερό μπακ, όσο και στο δεύτερο που ανέβηκε στα χαφ.

Με εξαίρεση κάποιες φάσεις που έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη δουλειά στα ανασταλτικά του καθήκοντα, κέρδισε τις εντυπώσεις με τα τρεξίματα του, τις πάσες ακριβείας του και τα μπασίματά του. Και να σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για ένα παιδί με εμπειρίες από τη δεύτερη και τρίτη κατηγορία της Γαλλίας…