Πριν από ένα μήνα περίπου, η υπόθεση Φορτούνη είχε μπει στ’ αυλάκι για τα καλά. Ο νεαρός διεθνής μεσοεπιθετικός ήθελε κι εκείνος να φορέσει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού, ωστόσο, κάποιες διαφωνίες και η σφήνα του ΠΑΟΚ, «χάλασαν» τις πρώτες επαφές.

Οι οποίες ξαναζεστάθηκαν πριν από λίγο καιρό, όχι μόνο εξαιτίας του ναυαγίου στις συζητήσεις δικεφάλου-παίκτη, αλλά κυρίως λόγω ενός «ρουφιάνου» που είχε ο Μίτσελ στην πρώην ομάδα του Φορτούνη, την Καϊζερσλάουτερν.

Αν και το όνομά του δεν έχει ιδιαίτερη αξία, πρόκειται για τον 28χρονο Ισπανό ποδοσφαιριστή, Μαρκ Τορεχόν, ο οποίος είναι φίλος με τον γιο του Μίτσελ, Αντριάν. Ο τελευταίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με το νέο απόκτημα του πρωταθλητή, οπότε το… ρεπόρτο στον τεχνικό των Πειραιωτών ήταν επόμενο και βεβαίως, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν από κοντά την υπόθεση και το παρασκήνιό της, έπαιξε καταλυτικό ρόλο.

Φυσικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχασε την ευκαιρία για μια αξιόλογη αγωνιστική προσθήκη και μια επικοινωνιακή νίκη σε βάρος του αντιπάλου Ιβάν Σαββίδη