Δίδυμε: Σήμερα "σκάει" βόμβα! - Υδροχόε, Παρθένε: Στα καλύτερά σας - Ταύρε: Για ηρέμησε λιγάκι...

Τι λέει το ζώδιό σου σήμερα;

Δίδυμε: Σήμερα "σκάει" βόμβα! - Υδροχόε, Παρθένε: Στα καλύτερά σας - Ταύρε: Για ηρέμησε λιγάκι...

Τι λέει το ζώδιό σου σήμερα;


ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, καλά θα κάνεις μερικά πράγματα να τα δεις από διαφορετική σκοπιά και να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις ορισμένες καταστάσεις, που μόνο προβλήματα σου φέρνουν. Ίσως κάποιο πρόσωπο της εμπιστοσύνης σου να σε βοηθήσει με τις συμβουλές του, αν φυσικά αποφασίσεις να του ανοίξεις την καρδιά σου.


ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα, που θα κωλυσιεργούν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν στο παρελθόν. Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι, ό,τι κι αν γίνει. Οφείλεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, η καλή σου διάθεση θα σου δώσει περισσότερο ερωτισμό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Όσο για σένα, που δεν έχεις σχέση, να περιμένεις κάτι ευχάριστο να συμβεί σήμερα στην ζωή σου, που θα αναπτερώσει τις ελπίδες σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, δες σήμερα τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι, αλλά η μεγάλη ευαισθησία σου σε παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα; Χρησιμοποίησε στο μέγιστο την κριτική σου ικανότητα, για να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα για ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και για δεδομένα, που δεν είναι έτσι όπως φαίνονται.


ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα ξεκινά για σένα το τέλος ενός κύκλου και η αρχή ενός νέου, που σηματοδοτεί ουσιαστικές αλλαγές, με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιό σου και να φωτίζει όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Οι προοπτικές για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου είναι ευοίωνες και η επιτυχής αποπεράτωση των σχεδίων σου, θεωρητικά είναι δεδομένη. Αρκεί να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι…


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα φρόντισε να κινηθείς δυναμικά, για να υπερβείς κάποια εμπόδια, που μπορεί να έχεις από το παρελθόν, σε σχέση με την προσωπική σου εξέλιξη. Μην δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν και τα οποία δεν έχουν μεγάλη σημασία. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη, λόγω της θέσης της Αφροδίτης στον Καρκίνο, που σε επηρεάζει. Δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό ή την παρόρμησή σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, προκειμένου να μπορέσεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας, που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με τη λογική και προσεχτικούς χειρισμούς, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες. Προς το βράδυ όμως, κάποια ευχάριστα γεγονότα θα σε χαροποιήσουν αρκετά και θα βελτιώσουν τη διάθεσή σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό άγχος είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια θέματα προβληματικά, που έχουν σχέση με την οικογένεια. Θα έχεις πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, αυτήν την περίοδο προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά και μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Ο Ήλιος από σήμερα και στο εξής θα κινείται στο ζώδιο του φιλικού για εσένα Λέοντα και μπορείς εύκολα να βάλεις σε εφαρμογή αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Φρόντισε μόνο να ξεμπερδεύεις με ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου και να μην ξεφεύγεις από τις ιδέες σου, όσο κι αν τρίτα άτομα προσπαθήσουν να σου αλλάξουν γνώμη. Από την στιγμή που γνωρίζεις τι είναι αυτό που θες, μπορείς εύκολα να το διεκδικήσεις. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα εισβάλει ένα άτομο, που μπορεί να ταράξει τις ισορροπίες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα και να σε ευνοεί, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις αρκετά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου. Θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο, ώστε θα απαλλαγείς από το άγχος που έχεις.


ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα δημιουργούνται λάθη από τρίτα πρόσωπα και μάλιστα από εκεί που δεν τα περιμένεις. Καλό θα είναι να είσαι σε συνεχή εγρήγορση, για να αποφύγεις τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν. Το μυαλό σου θα πρέπει να παίρνει γρήγορες στροφές και να μην εμμένεις στις λεπτομέρειες των θεμάτων.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα