Πού αναζητά την Παναγιώτα Ρούπα η αντιτρομοκρατική; Από το κρησφύγετο της οδού Υψηλάντου στο Μαρούσι έφυγε αφήνοντας μόνο κάτι κάδρα, έναν ανεμιστήρα, ορισμένες αφίσες ή ζωγραφιές στο πάτωμα και μια παντόφλα, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Καλά, η παντόφλα όλοι καταλαβαίνουμε ότι έχει ένα προσωπικό μήνυμα προς τον σύντροφό της αν και όταν τον βρει μπροστά της….Ααααχ! Τον αχαΐρευτο πήγε και τον συλλάβανε στο κέντρο…Το τι παντόφλα έχει να πέσει δε λέγεται!

Όμως η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία για το πώς ενδέχεται να είναι σήμερα η Παναγιώτα Ρούπα μας οδηγεί σε ορισμένα ασφαλή συμπεράσματα.

Πρώτον, από Παναγιώτα διαβάζουμε ότι έχει αποκτήσει το καλλιτεχνικό όνομα Πόλα που ταιριάζει με την εποχή. Τι Πάολα, τι Πόλα και τα δύο είναι ονόματα για μαρκίζα!

Δεύτερον, έχει βάψει το μαλλί ξανθό και όλοι πιστεύουν ότι το ντεκαπάζ έγινε για να καμουφλαριστεί από την αστυνομία. Αμ δε! Η Πόλα έχει άλλες βλέψεις… Με το που την είδα τη φωτογραφία σκέφτηκα ότι κακώς έχουν εξαπολυθεί και αναζητούν τα ίχνη της Ρούπα οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής σε γιάφκες και κρησφύγετα. Με τέτοιο μαλλί είναι βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα τη δούμε πανελίστρια σε τηλεπαράθυρο!