Ζυγέ: Νευράκια; Νευράκια; - Δίδυμε: Σεμνά και ταπεινά - Παρθένε: Κλείσε τα αυτιά σου

Τι λέει το ζώδιό σου σήμερα;

Ζυγέ: Νευράκια; Νευράκια; - Δίδυμε: Σεμνά και ταπεινά - Παρθένε: Κλείσε τα αυτιά σου

Τι λέει το ζώδιό σου σήμερα;


ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, με τον Ουρανό σήμερα να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου, κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές που θα συμβούν στην ζωή σου θα σε αγχώσουν και μπορεί να κάνεις πράγματα, που δεν θέλεις. Κράτησε αποστάσεις από τα γεγονότα και μείνε λίγο μόνος σου ώστε να μελετήσεις καλύτερα τις κινήσεις σου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, προτίμησε την σιωπή, στο σημείο βέβαια που δεν σε προσβάλει.


ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι Ταύρος, σήμερα θα αναπτερωθούν οι ελπίδες σου και θα δεις (ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα) τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Κάποιο άτομο με μεγάλη ισχύ θα σε βοηθήσει να φτάσεις εκεί που θέλεις, μιας και στο παρελθόν το είχες βοηθήσει και εσύ, σε στιγμή που το είχε ανάγκη.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, την σημερινή Τρίτη καλό θα είναι να κινηθείς συντηρητικά. Ο συμβατικός τρόπος δράσης είναι ο ασφαλέστερος και ο πιο ενδεδειγμένος για εσένα, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Επιπλέον, καλό θα είναι οι σκέψεις σου να χαρακτηρίζονται από ευαισθησία και ταπεινότητα και θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές στην συμπεριφορά σου, όπως και στις προσδοκίες σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η εξέλιξη σου σήμερα προδιαγράφεται θετική και ανοδική. Θα πρέπει όμως από την πλευρά σου, να επιδείξεις αποφασιστικότητα και θάρρος στην λήψη αποφάσεων. Να θυμάσαι ότι τα καλά δεν έρχονται, αν δεν είσαι και εσύ διατεθειμένος να τα διεκδικήσεις. Κινήσου με ζήλο και αυτοπεποίθηση, έχοντας για σύμμαχό σου τις ικανότητές σου, και θα αποκτήσεις όλα όσα σου αναλογούν.


ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, ορισμένα πράγματα στην καθημερινότητά σου δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις, με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε λανθασμένα συμπεράσματα και επιπόλαιες κινήσεις. Χρησιμοποίησε περισσότερο τη λογική και όχι το συναίσθημα, για να κάνεις τις σωστές εκτιμήσεις και να προστατεύσεις τον εαυτό σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, απαιτείται τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ουρανού στο ζώδιο του Κριού. Κάποιες στιγμές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Καλό θα είναι να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Με την δυναμικότητα που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Θα δεχτείς την υποστήριξη δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ικανοποίηση.

 

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, οι ανατρεπτικές καταστάσεις που θα λάβουν χώρα σήμερα, λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Ουρανού από τον Κριό, τόσο στις υποθέσεις σου όσο και στα οικογενειακά θέματα, θα προκαλέσουν εκνευρισμό και θα σε εξαντλήσουν. Αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και με πολλή προσπάθεια, θα επαναφέρεις την τάξη. Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, καθυστερήσεις και αναβολές θα σε εκνευρίσουν την σημερινή Τρίτη, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ουρανού από το ζώδιο του Κριού. Οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές, γι’ αυτό μην αλλάξεις πορεία, αν έρθουν κάποια προβλήματα. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα θα είναι έντονη σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά θέματα στη ζωής σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς, για να μπορέσεις να φέρεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Μπορεί να μην έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, αλλά να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις αυτά που θέλεις, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να αναβληθούν για αργότερα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές και να φτιάξεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Για να το πετύχεις όμως αυτό, θα πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην τα πιάνεις όλα μαζί. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Μόνο φρόντισε όλα να τα κάνεις με κάποιο μέτρο, για να αποφύγεις να κουραστείς πολύ.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις για να πετύχεις τους στόχους σου, όσο κι αν σε αυτό σε παρακινεί η έναρξη της ανάδρομης κίνησης του κυβερνήτη σου Ουρανού από τον Κριό. Τα δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που αφορούν σε κάποια τολμηρά σου σχέδια και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν αναλόγως.


ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, είσαι σε περίοδο που θα ανταμειφθείς και θα αναγνωριστείς για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς της ζωής σου μέχρι τώρα. Η ημέρα είναι αρκετά καλή και οι πλανητικές όψεις σου δίνουν την εύνοιά τους. Ωστόσο, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν πρόβλημα αυτή την στιγμή για την πορεία σου.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα